Multi-playerová a multi-platformní budoucnost The Order: 1886

Multi-playerová a multi-platformní budoucnost The Order: 1886
09:00, 07.02.2014

Po rozhovoru s Ruem Weerasuriyaem, šéfem studia Ready at Dawn’s určeného pro Německou herní stránku Play3, se na světlo světa vyplavili zajímavě vyhlížející skutečnosti zaměřené především na multi-playerovou/multi-platformní budoucnost exkluzivního PS4 titulu The Order: 1886.

Klik pro zvětšení (Multi-playerová a multi-platformní budoucnost The Order: 1886 )

Weerasuriya se k budoucnosti titulu zprvu vyjadřoval spíše odtažitě a The Order: 1886 popsal pár slovy jako: "čistě single-playerová akční hra z pohledu třetí osoby", která by dle všeho mohla v nedohledném budoucnu zavítat i na PS3. Ostatně, samotnou absenci multi-playeru potvrdil i jeden z členů studia Ready at Dawn‘s, který se k tomuto tématu vyjádřil pomocí svého Twitteru.

"V současné době soustředíme veškeré své síly výhradně na verzi pro PS4."

Weerasuriya se v pozdější části rozhovoru vyjádřil také k již tisíckrát položené otázce, a sice proč si zvolily právě PS4, a tím svou hru zacílili na menší publikum hráčů. Dle jeho slov toužilo studio vždy spíše po řádné dávce kreativity a celkovém dojmu ze hry, než po stále rostoucím bankovním kontu.

"Ano, samozřejmě je tu možnost vytvořit hru pro více platforem, a jistojistě jsou tu vydavatelé, kteří to po nás doslova žádají. Rozhodně se nejedná o nic, co do budoucna vylučujeme, nebo odmítáme, ale ani předem ohlašujeme. Teď ovšem pracujeme na hře určené pouze pro jednu platformu, bez ohledu na to, jaký to na nás bude mít ve výsledku finanční vliv."

Na úplném konci se Weerasuriya zmínil o celkovém rozlišení a počtu snímků za sekundu, které zde nebudou nijak oslňující. "Pouhých" 30fps při plném rozlišení 1080p.

"I když je to ve hrách s akčním jádrem takřka povinnost, v současné době o naplnění 60fps nijak neusilujeme. Pro nás je mnohem důležitější filmový zážitek při plném rozšíření, doprovázený hromadou okázalých efektů omezených na 30fps."

The Order: 1886 očekávejte v průběhu druhé poloviny letošního roku.

DALŠÍ

CGwillWin