Registrace do bety Titanfall jsou otevřeny

Registrace do bety Titanfall jsou otevřeny
16:20, 12.02.2014

Čekání je skoro u konce. Společnost Electronic Arts dnes spustila oficiální webovou stránku pro registrace do otevřené betaverze hry Titanfall, vyvíjené pro konzole Xbox 360/ONE a PC studiem Respawn Entertainment.

Betaverze je dostupná pouze pro platformy Xbox ONE a PC

Pro přístup do hry musíte být samozřejmě zaregistrování buď ve službě Origin (PC), anebo Xbox Live (Xbox One). Celkem překvapivě ovšem nemusíte mít předobjednávku hry, a ani nemusíte být pozváni do bety. Stačí, aby alespoň jeden účet ve vašem Xboxu byl do bety zaregistrován a dále se o ostatní profily starat nemusíte.

Klik pro zvětšení (Registrace do bety Titanfall jsou otevřeny)

Beta Titanfall není finální verzí hry a reprezentuje pouze malou část obsahu výsledného produktu. Testování hry před vydáním nám pomůže vytvořit lepší finální produkt pro naše fanoušky.

EA se spolu s datem začátku testování (14. únor) zmínila i o tom, co bude v betaverzi dostupného. Celkově si budeme moci zahrát tři herní módy: Atrittion, Hardpoint Domination a Last Titan Standing.

Atrittion znamená team deathmatch, Hardpoint Domination je hra na území a Last Titan Standing nadělí všem hráčům titána již od začátku zápasu

Titanfall vyjde pro PC a Xbox One na začátku příštího měsíce. Co se týče platformy Xbox 360, zde hra vyjde o dva týdny později, tedy 25. března.

DALŠÍ

CGwillWin