Betu Titanfall hrálo až 2 milióny hráčů

Betu Titanfall hrálo až 2 milióny hráčů
10:00, 24.02.2014

Hratelná betaverze akční střílečky Titanfall od vývojářů ze studia Respawn Entertainment byla do širší veřejnosti vypuštěna 15. února, tedy v sobotu předminulého týdne. Od tohoto dne se do otevřené bety mohl přihlásit každý hráč, který měl zájem si hru vyzkoušet dříve, než bude na pultech obchodů. A podle posledních zpráv ze studia Respawn Entertainment byla beta velký úspěch!

Klik pro zvětšení (Betu Titanfall hrálo až 2 milióny hráčů)

Abbie Heppe, komunitní manažer studia, řekl v rozhovoru pro server Polygon, že si betu Titanfallu vyzkoušelo něco okolo dvou miliónů hráčů z celého světa. Tito lidé tak pomohli nejen ukázat, jaký bude mít Titanfall ve výsledku úspěch, ale také pomohli samotnému studiu při vývoji jejich připomínkami a nahlášením mnoha problému při hraní přes službu Xbox Live. Hra je totiž na internetovém připojení doslova závislá. Beta prý vývojářům pomohla alespoň s deseti fatálními chybami, které by se za normálních okolností dostaly i do výsledné hry.



Samozřejmě i my jsme nemohli zůstat pozadu a již od minulého týdne si u nás na Czechgameru můžete přečíst obsáhlé dojmy, které pro vás sepsal náš Jirka.

DALŠÍ

CGwillWin