Nahota, prodávání drog, to vše najdete ve Watch_Dogs

Nahota, prodávání drog, to vše najdete ve Watch_Dogs
09:50, 04.03.2014

Lidé z Entertainment Software Rating Board, zkráceně ESRB, se podívali na zoubek nadějnému titulu Watch_Dogs. Společnost hodnotící přístupnost her podle věku se asi nemusela dlouho ve hře štárat, a bylo jasné, že hra dostane nálepku M (Mature, 17+), u nás 18+. A teď schválně, kdo z vás to poruší?! Ty, ty, a možná i ty.

Svět Watch_Dogsbude podle zjištěných informací jako svět Geralta z Rivie - dospělácký. Watch_Dogs při hraní někdy "nabídne" velice dospělácké elementy.

Klik pro zvětšení (Nahota, prodávání drog, to vše najdete ve Watch_Dogs)

Objeví se zde například násilné scény, které by si mohly podat ruce s Trevorovým mučením v Grand Theft Auto V. ESRB vypíchla scénu, kdy je muž několikrát bodnut do krku. ESRB poznamenala, že některé hráčovi interakce se světem a rozhodnutí mohou způsobit od poraněné osoby křik a pláč.

Kdo si libuje v pixelovaných ženských ňadrech, utře slinu. Průzkum hry ukázal, že některé ženské postavu budou ve hře "nahoře bez". Speciálně se uvedla scéna, kdy je skupina žen "vydražena" v místnosti plné mužů. V jiné scéně je nato možnost slyšet "sexuálně laděné zvuky".

Průzkum hry ukázal, že některé ženské postavy budou ve hře "nahoře bez".

Někdy budete mít možnost ovládat nalitého Aidena. Budete se muset vyrovnat s rozmazaným viděním a zhoršenou rovnováhou. Kromě alkoholu vám podobnou situaci může navodit každá střela, která vás trefí. Žádné zalezení pod stůl, tři vteřinky počkat, než z obrazovky zmizí červená barva a jede se dál.

A ani drogám se ve hře nevyhnete. V průzkumu ESRB je zaznamenáno pouliční prodávání drog a narkotik. A že se ve hře bude mluvit sprostě, to snad nikoho nemůže překvapit.

DALŠÍ

CGwillWin