Nové informace o The Crew + gameplay trailer

Nové informace o The Crew + gameplay trailer
15:00, 09.04.2014

The Crew si odbyl svou premiéru již v minulém roce, kdy jí její vydavatel Ubisoft prezentoval jako zběsilou závodní arkádu pro více hráčů. Příliš mnoho informací jsme se nicméně po prvním traileru nedočkali, a to až do dnešního dne. Ubisoft vydal první gameplay trailer a s ním se začali objevovat první informace o hře samotné.

První zpráva se týká hráčů s konzolemi této generace - PS4/Xbox One. The Crew sice pojede v tolik touženém rozlišení 1080p, počet snímků za sekundu se ovšem díky této skutečnosti sníží s klasických 60 na 30. Což je u závodní hry vcelku nepříjemný fakt.

Vývojáři si také přichystali exkluzivní funkci pro majitele konzole Playstation 4. Na ovladači Dualshock 4 bude hra využívat její dotykovou plošinku, pomocí které budeme moci manipulovat například s takovou mapou.

Klik pro zvětšení (Nové informace o The Crew + gameplay trailer)

Klik pro zvětšení (Nové informace o The Crew + gameplay trailer)

The Crew vyjde na konci tohoto roku pro PC, Xbox One a PS4
The Crew bude jakožto takové závodní MMO obsahovat mnoho výzev a questů, které vám podle slov vývojářů zaberou "desítky hodin." Svoboda jízdy je zde samozřejmostí, proto se budeme moci kdykoli projíždět jak například v takovém Detroitu nebo Las Vegas, ale i třeba v Yosemitském národním parku. Ubisoft také plánuje hru podporovat na roky dopředu pomocí dodatečného stahovatelného obsahu. Trochu se nicméně bojíme mikrotransakcí, které by mohli zamořit celou hru.


DALŠÍ

CGwillWin