Betu Battlefield: Hardline si zahrají všichni koncem roku

Betu Battlefield: Hardline si zahrají všichni koncem roku
06:00, 27.06.2014

Playstation 4, nebo výkonný PC je luxus, který si ne všichni mohou dovolit. Hratelná betaverze nejnovější střílečky od EA, Battlefield: Hardline, bohužel byla dostupná právě jen na těchto dvou platformách, což zanechalo nepříjemnou pachuť v ústech u vlastníků zbytku herních platforem. Zoufat nicméně nemusíte! Na smutek bude dostatek času příští rok při dalším odkladu The Division.

"Pokud jste nedostali šanci si zahrát betu Battlefield: Hardline, nebojte. Dostanete šanci tento podzim, kdy hratelná betaverze vyjde na všechny ostatní oznámené platformy"

Šéf studia Visceral Games, Steve Papoutsis, prozradil, že hratelná betaverze hry Battlefield: Hardline bude pro zbytek platforem dostupná již tento podzim, před samotným vydáním plné verze. A když říkáme pro zbytek, myslíme veškerý zbytek. Takže majitelé konzolí Playstation 3, Xbox 360 a Xbox One, nažhavte své ovladače. Za pár týdnů to budete právě vy, kdo vykrade další banku s hromadou těžkooděnců za zády.

Papoutsis také slíbil, že beta byla jen malá ochutnávka, co od plné hry čekat. Ve finální verzi se prý dočkáme spousty dalšího obsahu, který doposud nebyl ani oznámen.

Battlefield: Hardline vyjde u nás v Evropě 23. října a zahrát si jej budeme moci na PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

DALŠÍ

CGwillWin