Pro Cycling Manager 2015 se nám předvádí

 Pro Cycling Manager 2015 se nám předvádí
20:56, 02.06.2015

Hra Pro Cycling Manager 2015, kterou vyvíjí Cyanide Studio, se letos vrací na PC se spoustou funkcí. Fanoušci her na manažery a milovníci cyklistiky se budou moct chopit vedení jednoho z 90 profesionálních týmů na okruhu a soutěžit ve strhující sezóně 2015, ve které se zúčastní přes 200 závodů i té největší výzvy: prestižní Tour de France 2015 a její oficiální trasy.

Níže v novince naleznete trailer, který představuje přehled toho, co ve hře najdete, jakož i seznam nových funkcí a herních mechanismů, které si budete moct užít už od 18. června na PC. Čeká na vás nový režim Pro Cyclist, vylepšené rozhraní a grafika, ovládání trajektorie vašeho závodníka, vylepšený režim kariéry (trénink, scouting, postup jezdce...) a mnoho dalšího!

Vaše role bude stejně důležitá i během závodů, protože každé vaše rozhodnutí bude na vaší cestě k vítězství klíčové. Zapojte se do sezóny v sólovém režimu nebo uspořádejte online závody proti virtuálním manažerům z celého světa! Nový herní režim Pro Cyclist vám umožní vytvořit a ovládat závodníka od začátku jeho kariéry a proměnit ho v mezinárodní hvězdu!

Režim kariéry doznal jistých zlepšení díky přepracovanému systému postupu závodníka, specifickým tréninkovým programům, rozsáhlejší správě scoutingu a možnosti spravovat náhradní tým. Co se týče hratelnosti, strategické sprintové sekvence jsou nyní realističtější díky nové možnosti zvolit si oblíbenou trajektorii závodníka. Také se můžete těšit na vysoce výkonnou umělou inteligenci, která vám dá pořádně zabrat, a nové rozhraní a design nabídek i během závodu.

DALŠÍ

CGwillWin