Dark Souls 3 a prvé neoficiálne informácie!

Dark Souls 3 a prvé neoficiálne informácie!
17:13, 06.06.2015

Máte radi hry, ktoré sú fakt hardcore a zároveň sú spravodlivé a trestajú vás len za vaše chyby? V tom prípade vám určite niečo hovorí značka Dark Souls, ktorá sa transformovala z pôvodnej PS3 exkluzivity Deamon´s Souls a zožala po celom svete neuveriteľný úspech a množstvo absolútnych hodnotení.



Autori sa po rokoch strávených s "Souls" značkou nachvíľku zaoberali iným ale veľmi podobným titulom Bloodborne, ktorý nedávno vyšiel pre systém Playstation 4 a taktiež si vyslúžil množstvo absolútnych hodnotení ale taktiež veľkú kritiku za svoju jednoduchosť, aj keď ja s týmto tvrdením absolútne nesúhlasím.

Klik pro zvětšení (Dark Souls 3 a prvé neoficiálne informácie!)

VG24/7 nedávno zverejnilo správu o tom, že sa štúdio From Software chystá na E3 z obrovskou peckou. Spomínanou peckou by samozrejme nemalo byť nič iné ako tretie pokračovanie samotného Dark Souls titulu. Nikto správu nepotvrdil ale zároveň ani nevyvrátil.

Klik pro zvětšení (Dark Souls 3 a prvé neoficiálne informácie!)

Dnes sa stala ďalšia podivuhodná vec a to zverejnenie videa youtuberov z The Know, ktorí tvrdia, že z anonymného zdroja získali prvé informácie o hre a dokonca aj obrázky zo samotnej hry. Všetko vypadá až príliš reálne na to, aby sa jednalo o fake ale či sa jedná o skutočnosť sa dozvieme určite až na samotnej E3, ktorá sa uskutoční už za pár dní v Los Angeles.

Nepotrvrdené detaily zmieňujú kooperáciu až štyroch hráčov, vytváranie vlastných záchytných bodov - bonfire, prostredie respondujúce na vaše činy, a platformy - PC, PS4, Xbox One. Samozrejme že tieto informáciu sú zatiaľ len špekuláciami ale zaujímavosťou je, že videoherný web Kotaku požiadal vydavateľa spoločnosti From Software - Namco Bandai o vyjadrenie a odpovede sa nedočkali. Žeby na tom naozaj niečo bolo?

DALŠÍ

CGwillWin