Pořádné akční RPG z Marsu

Pořádné akční RPG z Marsu
18:24, 21.06.2015

Akčních RPG je v současné době vcelku dost, ale jak jinak, čeho je hodně automaticky neznamená, že je to vše dobré a zaručující kvalitu, to samozřejmě platí i o tomto žánru, však určitě víte jak to myslím.

Vývojáři ze studia Spiders Games mají za sebou už několik menších her a loni se dočkali prvního velkého AAA titulu Bound By Flame, které se dle mého názoru úplně až tak nepovedlo. Graficky hra nevypadala špatně, ale hratelnost a herní prvky se snažili kopírovat různé hry a vznikl z toho takový "paskvil", který byl drsný k hráči, ale občas absolutně neoprávněně. Třeba hry od From Software hráčům nic neodpustí, ale v rámci nějakých pravidel. Ale jak jsem psal byl to první velký a pořádný titul, který vývojáři mají za sebou, tak věřme, že se poučili z chyb a následující dílo bude už o to kvalitnější.

Dalším počinem Spiders Games je nově oznámená hra - Technomancer, kde se ocitnete v post apokalyptické době na Marsu v různých prostředích, jenž vás provedou touto nehostinnou planetou. Dostanete se i na poslední osídlené místo - pevnost Noctis, tedy můžeme mluvit o jakémsi "domovu" veškeré civilizace. Více informací zatím není známo, avšak určitě se jich brzy dočkáme.

Níže v novince naleznete nový trailer, jenž ukazuje záběry ze hry. Jak jsem psal výše v textu, tak vývojáři nedělají graficky škaredé hry, ba naopak musím uznat, že titul je velmi hezky graficky ztvárněn, ale jsem především zvědav na hratelnost a herní mechanismy, jenž u této hry rozhodnou o úspěchu či neúspěchu.

DALŠÍ

CGwillWin