Petice za zrušení zbraní v Overwatch

Petice za zrušení zbraní v Overwatch
08:30, 01.04.2016

A tohle opravdu není aprílový článek i když vychází v tento den. Možná jste zaregistrovali menší aférku kolem Overwatch, kterou jsme u nás na webu ani nezmiňovali. Bojovníci za různá práva, která většinou ani netuší co znamenají, se opřeli v nedávné době do Overwatch. Jedna z titulních postav ženského pohlaví totiž měla ve hře vítěznou pózu, kde jaksi stála částečně otočená zády, no asi tušíte, která část její postavy lidi zaujala.

Klik pro zvětšení (Petice za zrušení zbraní v Overwatch)

No a měli jsme to tu zase - sexističtí hráči, neuznávají ženy, všichni jsou perverzní znásilňovači a určitě další pojmenování, které teď baví omezence používat směrem k naší kultuře. Bohužel se stalo to, co se stává až moc často, že lidé těmto hloupým fanatikům ustoupí. V tomto případě to byl Blizzard a vítěznou pózu ze hry odstranil.

No a proto, když už jsme v tom čištění herní kultury, tak to vezmeme z gruntu. Na thepetitionsite.com můžete hlasovat v petici za odstranění zbraní z Overwatch. Přece nemůžeme mít ve hrách věci jako zabíjení a nebo dokonce střílení ostatních do HLAVY! Pojďme to změnit a Blizzard by měl reagovat.

Ano je to absurdní, zní to jak aprílový žertík, petice je blbost samozřejmě. Mnohem raději bych slyšel, že ten apríl byl to podlehnutí Blizzardu nátlaku nudících se skupin.


DALŠÍ

CGwillWin