Black Myth: Wukong príde za pár mesiacov, sledujte nový trailer

Black Myth: Wukong príde za pár mesiacov, sledujte nový trailer
09:21, 09.06.2024

Spoločnosť Game Science, čínsky globálny vývojár a vydavateľ hier, sa na festivale Summer Game Fest 2024 s radosťou podelila o úplne nový trailer k očakávanej akčnej RPG hre Black Myth: Wukong. Nadšení fanúšikovia si môžu od dnešného dňa pred-objednať tento titul na PlayStation 5 a PC prostredníctvom služieb Steam a Epic Games Store pred jeho celosvetovým uvedením na trh 20. 8. 2024.

Nový CG trailer k hre Black Myth: Wukong predstavil pokrok vo vývoji, ako aj pohľad na legendárnu cestu "Osudového" a hrozivé výzvy, ktoré pred ním stoja. Okrem toho budú vývojári organizovať ukážky za zatvorenými dverami na súkromnom podujatí SGF Play Days od 8. do 10. 6. 24. Cieľom najnovších snáh je poskytnúť divákom hlbší pohľad do tajomného a bohatého sveta hry a na to, ako hráči zažijú jedinečnú ponuku očami mocného čínskeho hrdinu.

Black Myth: Wukong kombinuje bohatý príbeh s úžasným vizuálnym spracovaním a jedinečným prístupom ku konceptu akčnej RPG. Hráči preskúmajú fascinujúcu ríšu plnú zázrakov a objavov starovekej čínskej mytológie, dych berúcej krajiny a rozmanitého obsadenia nezabudnuteľných postáv na základe uznávaného románu "Cesta na západ". Okrem precízneho a vizuálne pôsobivého systému boja zblízka pomocou palice môže hlavný hrdina (Destined One) využívať kúzla, premeny a magické nádoby ako mocné nástroje vo svojom arzenáli proti húževnatým nepriateľom. Voľne kombinujte rôzne kúzla, schopnosti, zbrane a vybavenie, aby ste našli víťaznú stratégiu, ktorá najlepšie vyhovuje akémukoľvek štýlu boja.

Hra Black Myth: Wukong bude celosvetovo uvedená na trh 20. 8. 2024 pre PC a PlayStation 5. Štandardná a deluxe edícia budú v Severnej Amerike k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 59,99 USD, resp. 69,99 USD v digitálnom formáte na PlayStation 5 a na PC (prostredníctvom služieb Steam a Epic Games Store).


DALŠÍ

CGwillWin