E3 má odhalit HD kolekci jedné z hlavních PS sérií

E3 má odhalit HD kolekci jedné z hlavních PS sérií
12:29, 16.04.2011

Už nyní můžeme říct, že Sony sází na osvědčenou kartu. Od prvního vydání HD kolekce v podobě série God of War se s ostatními sériemi roztrhl pytel a v mechanikách hráčů po celém světě se už točí tituly jako The Sly Collection, Prince of Persia Trilogy nebo Tomb Raider Trilogy. Na jednu určitou sérii se ale čeká už nějakou tu dobu a milióny hráčů doufají v nějaké to blízké oznámení. Ano, mluvíme o špionážním Metal Gear Solid. Zatím ale nepředbíhejme.

Oficiální PlayStation Magazín ve svém posledním čísle oznámil jednu překvapující informaci. "Hlavní PlayStation série" se má dočkat HD pozlátka a následného oznámení na červnové E3. O jakou se jedná, jsme se ale nedozvěděli. Musíme si ještě pár týdnů vystačit s těmito slovy: "Dosavadní trend předělávaní klasických her do vysokého rozlišení jako Tomb Raider a Prince of Persia bude pokračovat s hlavní PlayStation sérií, která se dočká své HD slávy na E3."

Dřívější spekulace naznačovali právě kolekci MGS jako další klasiku předělanou do HD rozlišení, ale nechme se ale nakonec překvapit.

Klik pro zvětšení (E3 má odhalit HD kolekci jedné z hlavních PS sérií)

DALŠÍ

CGwillWin