Patrick Bach se stydí za BF: Bad Company 2

Patrick Bach se stydí za BF: Bad Company 2
10:18, 30.09.2011

Zatímco hráči byli s Bad Company 2 veskrze spokojeni a recenzenti dle světových průměrů taky, nespokojenci se najdou vždycky. Jen byste nečekali, že jedním z nich bude vrchní producent hry. V rozhovoru pro Tech Europe prozradil, jak frustrující to je, když máte v určitou dobu dodat hru na trh a přitom cítíte, že kdybyste měli ještě chvíli času, byla by o tolik lepší. Dále na sebe také prozradil, že se snad vždycky stydí za každou hru, kterou udělá. Včetně Bad Company 2.

Některé dny jsme vážně frustrovaní, když se nám konečně podařilo něco zprovoznit, ale při testování zjistíme, že to není zábavné. Pak dycky musíme zajistit, aby se lidé v téhle společnosti cítili šťastní s uzavřením toho projektu a vydáním té hry. Mnoho z nás, včetně mě, ale cítí, že kdybychom měli jen o týden navíc, mohli jsme toho stihnout mnohem více. Lidé mají tendenci zaměřovat se na to, co jsme mohli udělat, místo toho, co už dokázali udělat.

Nevím proč, ale vždycky se stydím za hry, jaké dělám. Nemůžu se ani přimět spustit Battlefield: Bad Company 2, naši poslední hru, protože se tak stydím. Vím, že je to skvělý produkt, ale stejně, já vidím jen ty věci, které jsme mohli udělat lépe.

Jestli je ve třetím díle Battlefieldu všechno lépe, si můžete otestovat v probíhající betě. Zde najdete všechny podstatné informace, do komentářů nám pak napište, co na betu říkáte!

Klik pro zvětšení (Patrick Bach se stydí za BF: Bad Company 2)

DALŠÍ

CGwillWin