Borderlands 2 sa oneskorene dostane aj na Playstation VITA

Borderlands 2 sa  oneskorene dostane aj na Playstation  VITA
17:43, 11.02.2014

Niekedy na jar tohoto roku sa Borderlands 2 dostane aj na platformu PS VITA. Presné dátum vydania stanovené nie je, no na základe Twitter účtu vydavateľstva 2K Games vieme minimálne odhadnúť, že to bude po 18.3.2014. Taký bol totiž pôvodne stanovený dátum, ktorý zverejnili. Neskôr ho zmazali a ospravedlnili sa, že uviedli nepresný dátum vydania.

Čím zaujme vôbec Borderlands 2 na tejto platforme? V prvom rade možnosťou kombinovať uložené pozície s verziou pre Playstation 3, ďalej to je online režim až pre štyroch hráčov, pričom samozrejme musí mať každý hráč vlastnú konzolu. Pre neskorí príchod na túto platformu výjde hra pochopiteľne aj so šiestimi DLCčkami, ktoré doteraz stihli uzrieť svetlo sveta.

Oneskorené vydanie na Vitu príliš nechápem, nakoľko sa jedná už viac ako rok starý titul. K tomu všetkému sa jedná ešte o hru, ktorá najviac zaujme pre svoj charakter hráčov na osobných počítačoch kde je myš a klávesnica. Na mojom názore koniec koncov ale nezáleží, skôr som fakt zvedavý na to ako sa bude Borderlands 2 na PS Vite predávať.

Sony tej hre verí natoľko, že vydáva aj balenie konzoly spolu s hrou a 8 GB pamäťovou kartou za približne 199 dolárov.

Klik pro zvětšení (Borderlands 2 sa  oneskorene dostane aj na Playstation  VITA)

DALŠÍ

CGwillWin