Grand Theft Auto VI sa bude odohrávať v budúcnosti

Grand Theft Auto VI sa bude odohrávať v budúcnosti
09:00, 01.04.2014
***Apríl! :)***

Podľa najnovších informácii, ktoré zverejnil Rockstar na svojom facebook-u sa bude šiesty diel odohrávať v blízkej budúcnosti. Odohrávať sa bude vo VICE CITY, na čo sa hráči nehorázne tešia, avšak to, že sa bude odohrávať v budúcnosti ľudí mierne vystrašilo.

Budeme kradnúť autá v budúcnosti!

GTA malo vždy v autorádiu reálne a úspešné piesne. Ako to bude v titule, ktorý sa odohráva v budúcnosti? Na túto otázku mali však autori odpoveď. Exkluzívne pesničky, ktoré sa budú hrať v rádiách v roku 2033 a 2034 nahrajú exluzívne terajšie hudobné celebrity. Eminem má pripravenú pesničku o ukradnutí pesničiek černošským rapperom. Britney Spears pripravuje song o tom ako ukradla svojej bábike autíčko v ružovej a Bill Cosby pripravuje bubnové sólo. Ostatných spevákov nám však nezverejnili, ale aspoň nás nejak uistili, že hudba nebude v autách chýbať. Skôr sa bojíme o celkovú kvalitu hry, vidí sa nám to tak, že sa v Rockstar z úspechu GTA V zbláznili.

GTA VI s podtitulom In Future, výjde na konci roka 2016 na platformy Xbox One a Playstation 4. Šušká sa aj o verzii pre mobilné telefóny.

DALŠÍ

CGwillWin