GRID: Autosport zamíří již tento rok na PC, PS3 a Xbox360

GRID: Autosport zamíří již tento rok na PC, PS3 a Xbox360
11:00, 22.04.2014

Před několika málo dny jsme vás informovali o brzkém oznámení nového přírůstku do závodně naladěné rodinky GRID.

A dle prvních informací ze zahraničního webu BrasilGamers se vůně přičmoudlých kol dočkáme již 27. června a to jak pro hlavní dvojici old-gen konzolí, tak pro PC. Kromě "nepotvrzeného" data vydání, jsme se dočkali také vůbec prvních informací o hře, které kolegové z Brazilského BrasilGamers vsunuli do následujících dvou odstavců.

GRID: Autosport hráči nabídne ten největší herní obsah, který byl kdy v jakékoliv hře z GRID série spatřen. Přitom všem si zachová své osobité funkce z minula a nabídne nám tak ještě větší a lepší autentický zážitek ze samotných závodů. Přibudou zde také dlouhé jízdy tratěmi zahalených v temném hávu noci oplývající atmosférou nočního města.

Režim kariéry obsáhne možnosti jako nábor spolujezdců a shánění si pořádněho sponzora, zatím co hra v on-line režimu nabídne závodní kluby, týdenní výzvy a snahu o co nejlepší umístění v raceNet žebříčcích. K dispozici budeme mít rovněž pět druhů závodů spolu s více než jedno sty tratí rozmístěných v 22 různorodých lokací.

Spolu s výše uvedenými informacemi, byly do světa vypuštěny také první obrázky ze hry, jejichž úplnou galerii si můžete prohlédnout přímo zde.

DALŠÍ

CGwillWin