Hrajte skoro zadarmo vďaka Humble Bundle

Hrajte skoro zadarmo vďaka Humble Bundle
14:40, 14.05.2014

Najbližšie dva májové týždne budú rajom pre hráčov, ktorý chcú ušetriť, ale zahrať si nejakú tú hru. Kašľať na akcie na STEAMe, teraz je tu Humble Bundle a to denne nový - aktualizovaný.

Vianoce prišli už teraz

Do 26.5.2014 budú mať na webstránke každých 24 hodín iný balík hier. Koľko eur za balík miniete je na vás. Prvým dostupným balíčkom je celkom lákavý od vydavateľa Deep Silver. Obsahuje: Saints Row 2, Saints Row: The Third, Risen 2, Sacred 2. Za pridanie väčšej sumy než je priemer však dostanete ešte aj Dead Island:GOTY, Metro 2033, Risen, Sacred Citadel a DLCčko ku hre Saints Row: The Third. A to nie je všetko! Ak vložíte sumu viac ako 9 dolárov máte k tomu ešte novinku Dead Island: Riptide. Tak sa robia akcie!

Klik pro zvětšení (Hrajte skoro zadarmo vďaka Humble Bundle)

Otázka však je, či sa to vo finále vyplatí autorom hier, ale to je na dlhšiu debatu. Hráči su šťastný a už toľko nemusia pirátiť ako kedysi v dávnych dobách internetového stredoveku.

Ak ste zvedavý na ďalšie baličky, stačí sledovať stránku obchodu Humble Bundle. Dokopy na vás na 14 dní čaká pochopiteľne aj 14 balíčkov. Tak nepremeškajte ten svoj.

DALŠÍ

CGwillWin