Chyběli Vám v Assassin's Creed Unity pasáže ze současnosti?

Chyběli Vám v Assassin's Creed Unity pasáže ze současnosti?
10:31, 28.02.2015

Série Assassin's Creed vynikala nejenom svojí historickou pasáží hry, ale nabízela už od svého prvního dílu současnost. Tyto pasáže hry působili poměrně rozporuplně, de facto, rozděloval hráče na dva tábory: ti co je chtěli mít co nejrychleji za sebou a vrátit se zpět to historické části velkoměsta daného dílu, a ty, kteří si současnost brali jako nedílnou součást příběhu.

No a v nejnovějším díle z Paříže, tato složka byla téměř opomenuta, ano přítomna byla, ale v naprosto minimální formě. Na tyto stížnosti reagoval scénarista Darby McDevitt, v rámci komunitního livestreamu na Twitchi, s tím, že se do Unity počítalo se současností, avšak vzhledem k tomu, že hra byla vyvíjena pro novou generaci konzolí, tak se to jednoduše nestihlo, a proto se snažili věnovat co nejvíce času historické části Paříže.

Dále také McDevitt potvrzuje, že do dalšího dílu, tedy do Victory, se se současností již počítá naplno a posléze se rozpovídal i o větší budoucnosti série Assassin's Creed Creed, a scénáristé již rozepsali možnosti, které se rozpínají cca 500 - 700 let herní historie, což by této sérii mohlo vystačit na 10 až 20 let dopředu.

Napište nám do komentářů, jak jsou pro Vás pasáže ze současnosti v Assassin's Creed důležitým faktorem?

Zdroj: Komunitní livestream Twitch

DALŠÍ

CGwillWin