Žhavte ovladače! Beta Elder Scrolls Online je už takmer tu

Žhavte ovladače! Beta Elder Scrolls Online je už takmer tu
14:24, 12.04.2015

Ak máte stále pocit, že poriadnych MMO RPG titulov na konzole je málo, tak vás uistím v jednom - nie je to len pocit. Okrem titulov ako napríklad DC Universe alebo nedávno vydaného titulu Neverwinther toho k dispozícií naozaj moc nie je.

Zenimax Online sa rozhodol tejto diery na trhu využiť a priniesť svoju najväčšiu MMO hru na konzole Xbox one a PS4. Toto všetko ale už viete, pretože hra mala byť už na našich konzolách takmer rok. Aktuálne už máme dátum vydania, ktorý bol stanovený na 09.06.2015, a tak je pochopiteľné, že nás čoskoro čaká betatest tohto titulu.

Nasvedčuje tomu fakt, že zo pár hráčov už obdržalo e-mail, ktorý tvrdí, že beta je už naozaj veľmi ale veľmi blízko. Nezostáva teda nič iné, len si počkať na oficiálne oznámenie, ktorého by sme sa mohli určite dočkať ešte do konca apríla (dubna).

Klik pro zvětšení (Žhavte ovladače! Beta Elder Scrolls Online je už takmer tu)

Pripomeňme si, že titul vychádza na konzole Xbox One a PS4 v B2P modele, čo v normálnej reči znamená, že si hru stále musíte zakúpiť ale neplatíte žiadne mesačné poplatky. Ak chcete do hry môžete samozrejme investovať a zakúpiť si rôzne kozmetické doplnky.


DALŠÍ

CGwillWin