Uncharted The Nathan Drake Collection nabídne extrémní obtížnost

Uncharted The Nathan Drake Collection nabídne extrémní obtížnost
20:07, 20.08.2015

Už se to pomalu blíží a v říjnu se dočkáme remasteru prvních tří dílu Uncharted. Krom HD rozlišení, kvalitnějších textur a lepšího nasvícení se dočkáme i tolik oblíbeného Photo módu, kde si můžete naaranžovat nádherné panoramata.

Ale to se už tak nějak vědělo, co je novou informací je přidání dvou nových obtížností. Zatímco obtížnost Explorer je vhodná spíše pro úplné amatéry nebo nováčky, resp. pro ty, kteří si chtějí hru projít bez náročných soubojů a více si užít příběh, tak obtížnost Brutal Difficulty bude jen a jen pro ty největší hardcore hráče - navíc ji odemknete po dohrání hry na obtížnost Crushing.

Další novinkou bude Speed Run mód, jenž bude porovnávat vaše výsledky s kamarády, v dané části hry. Navíc přikládáme informace o české lokalizaci, která bude stejně jak tomu bylo i u původních verzí hry, tedy první dva díly budou v angličtině a třetí díl bude lokalizován českými titulky.

Zcela upřimně se na tento remake těším a osobně bych jej zatím řadil na kandidáta "remaster roku", ale to nám ukáže až v říjnu realita, jak to vše doopravdy dopadne, co myslíte?

DALŠÍ

CGwillWin