Steam: Valve přikazuje vývojářům nahrávat neupravené ingame materiály

Steam: Valve přikazuje vývojářům nahrávat neupravené ingame materiály
06:28, 02.11.2016

Steam upozornil vývojáře, aby nahrávali skutečné ingame materiály. Proč tomu tak je?

Po nedávném skandálu s No Man Sky, se Valve, potažmo jejich Steam rozhodl ke kroku, který byl již prý delší dobu zvažován.

Tímto krokem je nutnost nahrávat ingame neupravené videa a screenshoty do příšlušného adresáře u hry na steamu. Dopsud to zdaleka ne všichni dělali správně, respektive mixovali ingame a promo materiály dohromady, čímž mohl a patřičně i několikrát vznikl dojem, že hra vypadá lépe, než tomu ve skutečnosti bylo.

Jak je tomu zvykem, ještě asi bude nějaký ten týden trvat než se situace narovná, ale každopádně se jedná o krok správným směrem. Navíc by se právě ingame neupravené záběry a obrázky měli objevovat na více místech, což zároveň zjednoduší orientaci mezi nádhernými promo materiály a skutečným obsahem.

Tato taktika, mixovat ingame a promo materiály, či upravené ingame obrázky je tradiční a velmi oblíbená v herním průmyslu(a nejen v něm). Znáte to přísloví, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají? No, nyní snad ty pěkná slůvka budou doprovázet i skutečné záběry, aby jsme mohli lépe poznat, jestli nám autoři jen nemažou med kolem huby.


DALŠÍ

CGwillWin