Letošní Farming Simulator slibuje pořádnou nálož novinek

Letošní Farming Simulator slibuje pořádnou nálož novinek
20:00, 15.02.2018

Farmařte jako nikdy dřív! GIANTS Software a Focus Home Interactive oznamují hru Farming Simulator 19, která vyjde na konzole a PC na konci roku 2018.

Značku, které se už prodalo přes několik milionů kusů, čeká v roce 2018 obrovský skok kupředu. Tato dokonalá farmářská simulace se totiž letos vrátí se zcela přepracovaným grafickým enginem, který nabídne strhující a podmanivý vizuál a efekty, jakož i nejpropracovanější a nejkompletnější farmářský zážitek, který na PC a na konzole kdy vyšel. Podívejte se na oznamovací trailer, který vyšel právě dnes!

Farming Simulator 19 bude v den premiéry obsahovat tři různé otevřené světy, ve kterých můžete rozvíjet a rozšiřovat svou farmu, a to sólo nebo v kooperaci s přáteli. Čekají vás dvě zcela nová prostředí, která brzy odhalíme, a také značně vylepšená verze jihoamerického prostředí, které se dočkalo přepracování, aby mohlo využít schopností nového enginu.

Farming Simulator 19 se chystá k tomu dosud největšímu kroku vpřed a přinese skvělá vylepšení téměř každého aspektu této hry, nikoliv pouze vylepšenou grafiku. Její obsah bude bohatší než kdy dřív: díky přídavku nových velkých značek bude garáž hry Farming Simulator 19 obsahovat tu nejrozsáhlejší soupisku vozidel, jaká byla v této sérii dosud k vidění. Farming Simulator 19 také představí nové farmářské aktivity, koně jakožto nová zvířata, zcela nové mechanismy a také nové plodiny, přičemž to všechno podrobně oznámíme v následujících měsících. Nové "traktory" vyjdou na platformách PS4, XONE a PC.

DALŠÍ

CGwillWin