hw
PlayStation 4 na nás chystá VR hody

PlayStation 4 na nás chystá VR hody
13:35, 11.03.2020

Na sklonku života existencie konzole PlayStation 4 a jej prvej generácii VR headsetu, sa na nás aktuálne valí hneď trojka zaujímavých titulov. Začína to novým projektom od legendárneho dizajnéra menom Eric Chahi (Another World), čo je z celého tria jediná PSVR exkluzivita, ktorá príde už 24. 3. 2020 a naša redakcia sa nemôže dočkať.

Pokračovať to bude logickou adventúrou The Room VR: A Dark Matter, ktorá vychádza súčasne aj na PC scéne a to 26. 3. 2020. Jej príbeh nás zavedie do Londýna roku 1908 a to konkrétne za bránu archeologického inštitútu zameraného na Egyptskú kultúru. Tajomstvá tak môžete odhaľovať nie len s PSVR, ale aj s Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift a Windows Mixed Reality.

No a záverečnou bodkou za touto atraktívnou ponukou je priamo port už vydanej surreálnej adventúrky FORM, ktorá v produkcii spoločnosti Charm Games vyšla ešte v roku 2017. Toho času na všetky vyššie menované VR periférie. Hodnotením ide o vysoko cenenú záležitosť a tak by vám, milovníkom žánru ktorý reprezentuje, mohla sadnúť do noty. A kedy že to vychádza? Presne 7. 4. 2020.


DALŠÍ

CGwillWin