Fanúšik Death Stranding vyrobil pre svoje dieťa funkčnú ochranu pred Koronavírusom

Fanúšik Death Stranding vyrobil pre svoje dieťa funkčnú ochranu pred Koronavírusom
19:00, 08.04.2020

Čínsky novopečený otec Cao Junjie, ktorý je zároveň veľkým fanúšikom minuloročného hitu Death Stranding, sa so súčasnou krízou okolo celosvetovej pandémie vysporiadal skutočne originálne. Pre svojho čerstvého potomka totižto vyrobil funkčný a prenosný skafander, ktorý sa silne podobá na modul PP. Ten vo videohre od Kojimu nosil na hrudi hlavný hrdina Sam Porter Bridges.

Tridsať ročný vynálezca z metropole Shanghai zobral špeciálnu nádobu pôvodne určenú na prenášanie mačiek a skombinoval ju so špeciálnou vzduchotechnikou, to všetko vrátane monitorovania hladiny oxidu uhličitého, aby sa zabránilo nepriaznivým vplyvom na jeho potomka. Svoj vynález dotiahol dokonca do takej formy, že je možné dieťatko opatrovať priamo cez špeciálnu rukavicu tak, aby nedochádzalo ku kontaktu medzi rodičmi a chráneným "plodom".

Cao Junije sám prehlásil, že je milovníkom sci-fi kultúry a tento vynález sa teraz snaží patentovať aj prostredníctvom oficiálnych úradných postupov. Jeho cieľom je umožniť ďalším rodičom chrániť svoje ratolesti a zároveň vyzerať ako skutočný hrdina z videohier. Ako to vlastne celé vyzerá v praxi sa presvedčte prostredníctvom videa nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin