Výborná desková hra Blood Rage se dočká digitální verze

Výborná desková hra Blood Rage se dočká digitální verze
14:50, 14.05.2020

Vzpomínáte si na deskovou hru Blood Rage? Pokud ano, tak si určitě pamatujete, že se ujmete jednoho ze sedmi klanů Vikingů a snažíte se ještě před tím, než nastane Ragnarok, tedy konec světa,, dosáhnout co největší slávy. To můžete udělat tak, že se pokusíte vyplenit kraj, devastovat jiné klany, proslavit se hrdinskou smrtí, plněním některých tajných úkolů apod.

Pokud byste si rádi tuto hru užili z jakéhokoliv důvodu, v digitální verzi, tak vězte, že to nebude takový problém. Vývojáři ze studia Exozet už nějaký ten pátek pracují na věrné kopii a nyní je možné si ji předobjednat na Steamu za necelých 18 euro. Datum vydání je již za pár týdnů, konkrétně 27. května.

Pravdou je, že toto není první převedení této hry do digitální verze, protože ji můžete hrát už nějakou dobu v rámci platformy Tabletop Simulator, kde je k mání za necelých osm euro. Nicméně je to unifikované v rámci této platformy nabízející snad všechny možné deskové hry anebo si můžete vytvořit vlastní.

Závěrem této novinky zmíním, že pro nadšence Blood Rage od Erica Langa je to nejspíše ukrácení čekání na závěrečný díl série. Protože Blood Rage je první díl trilogie. Druhá část nás zavedla do Japonska a onen poslední díl je věnován Egyptu pod názvem Ankh: Gods of Egypt. A propo, Ankh: Gods of Egypt před pár dny absolvoval úspěšnou kampaň na Kickstarteru, kde se povedlo vybrat pěkných 3,3M dolarů od více jak 23 tisíc podporovatelů.


DALŠÍ

CGwillWin