Milestone se pochlubil novým trailerem a speciální edicí k Ride 4

Milestone se pochlubil novým trailerem a speciální edicí k Ride 4
19:43, 24.07.2020

Společnost Milestone dnes představila nový trailer k RIDE 4, nejnovější kapitole oblíbené značky věnované všem milovníkům dvou kol, která vyjde 8.10. Trailer dává nahlédnout na špičkovou úroveň vizuální věrnosti, které hra dosáhla v rámci modelování motocyklů a tratí.

Tento nový trailer, který byl vytvořen čistě pomocí herního enginu, ukazuje neuvěřitelné detaily motorek, jež byly dokonale reprodukovány podle skutečných protějšků. Dokonce i kokpit je dokonalá reprodukce reálu, a to jak designem, tak dynamickými prvky. Data na palubní desce se mění v reálném čase, rychlost, teplota, trakční kontrola… dokonce i nádrž na olej vibruje podle pohybů motocyklu!

Všechny modely motocyklů v RIDE 4 byly vytvořeny od základů pomocí té nejpokročilejší technologie a původních CAD a 3D skenů reálných modelů, aby vdechly život autentickým a realistickým replikám těch nejikoničtějších motocyklů, i těch nejvzácnějších a nejexkluzivnějších.

Společně s novým trailerem Milestone rovněž odhaluje krabicovou speciální edici RIDE 4 pro PlayStation®4 a Xbox One, která bude obsahovat Steelbook věnovaný ikonické Yamaze R1 2020 a umožní přístup k Season Passu, který bude obsahovat 65 nových motocyklů, 2 nové tratě a 150 nových soutěží!

Klik pro zvětšení (Milestone se pochlubil novým trailerem a speciální edicí k Ride 4 )

Společně se špičkovou úrovní vizuální věrností, která vdechuje život autentickým a realistickým replikám těch nejikoničtějších motocyklů, přináší RIDE 4 jedinečný herní zážitek díky kompletně obnovenému režimu kariéry. Hráči budou čelit rychlým výzvám po celém světě, které vyvrcholí ultimátními šampionáty s těmi nejsilnějšími sportovními motocykly, včetně zcela nového režimu Endurance, té nejtěžší výzvy, kterou pokoří jen ti nejlepší virtuální závodníci. Tento nový herní režim umožnil studiu Milestone posunout úroveň realismu a autentičnosti díky dynamickému nasvícení a povětrnostním podmínkám a také díky zastávkám v boxech kvůli správě pneumatik a paliva. Když konkurence přitvrdí, je strategie pro úspěch nezbytná! Hra RIDE 4, kterou už je možné předobjednat, vyjde 8.10.2020 pro PlayStation®4, Xbox One a Windows PC.


DALŠÍ

CGwillWin