Do WoT přichází poslední Waffenträger

Do WoT přichází poslední Waffenträger
01:22, 29.09.2020

Kdysi dávno se Waffenträgery – obrovské německé stíhače tanků X. úrovně s velkorážnými nabíjecími automaty – proháněly po bojištích World of Tanks. Někteří věří, že zmizeli nadobro, pravdou však je, že jeden poslední tam stále někde je a brzy se vrátí, silnější než kdy dřív.

Bojujte od 28. září do 12. října v akci „Poslední Waffenträger“. Postavte se mocnému legendárnímu vozidlu v rámci silného sedmičlenného týmu modernizovaných tanků T-55, získejte právo ovládat Waffenträger a bojujte jako závěrečný boss! Právě zahájená akce „Poslední Waffenträger“, během které se pomocí speciálního klíče chopíte velení stroje Waffenträger auf E 110 v adrenalinových bitvách 7 proti 1, je něčím zcela unikátní. Jeden typ tanku Waffenträger váš klíč ovšem nikdy neodemkne: E 220. Ten je ve stanovených dnech a časech dostupný pouze nevinným zaměstnancům Wargamingu a tvůrcům obsahu.

„Mnoho tankistů si bude pamatovat, že Waffenträger byl dříve hratelný ve hře, ale byl prostě příliš silný, a tak jsme rovnováhu museli vyřešit odstraněním,“ uvádí Max Chuvalov, ředitel publishingu World of Tanks. "Ale zdá se, že hráči byli stále připojeni k tomuto mechanickému monstru a požádali nás, abychom přivedli Waffenträgera zpět. Takže pro tuto časově omezenou událost jsme to udělali. Připravte se na hrůzostrašné bitvy a úžasné ceny - protože Waffenträger je zpět s pomstou!“

A co je na E 220 tak speciálního? Padají z něj vysoce hodnotné speciální bedny, které obsahují spoustu pokladů a fantastická prémiová vozidla jako nejnovější americký těžký tank T77 na VIII. úrovni. Na třech dechberoucích mapách (Rybářská zátoka, Studzianki a Redshire) musí tankisté spolupracovat jako tým, aby porazili Waffenträgera, zničili jeho hlídky ovládané AI, aby odemkli upgrady pro své tanky - a pak zaútočili na Waffenträger. Tato událost představí 6 minutovou asymetrickou válku - a hráči mohou vyhrát balíček odměn na míru a získat šanci ovládnout Waffenträger sami!

Průvodce eventem naleznete v tomto videu:

Aby převzali sílu Waffenträgeru, hráči nasadí modernizované tanky T-55, pomocí týmové práce přelstí ohromnou moc bosse. Budou silnější, když zničí jeho strážce, takže Waffenträger bude zranitelný vůči zničení.


DALŠÍ

CGwillWin