Assassin’s Creed Valhalla ešte ani nevyšiel ale už poznáme jeho plány do budúcnosti

Assassin’s Creed Valhalla ešte ani nevyšiel ale už poznáme jeho plány do budúcnosti
15:00, 21.10.2020

Nebudeme si klamať do kapsy, nech sociálne siete a hlasná skupina anti-fanúšikov tejto série tvrdí čo chce. Valhalla je rozhodne jedným z najočakávanejších titulov tohoto roka, nehľadne na to, že sa jedná o cross-gen titul, ktorý na nové konzoly bude určite jedným s must have titulov a to nie pre to, že by sa jednalo o tak originálnu a novú produkcie ale jednoducho preto, že nový asasín bude jedným z mála lauch titulov na konzole novej generácie.



Vráťme sa ale k meritu tejto novinky. To čo sme tak trošku tušili, sa stáva realitou a s príchodom titulo Valhalla sa dočkáme opäť masívnych rozšírení príbehu a ako už je tak trochu štandardom toto sa samozrejme dozvedáme ešte pred samotným vydaním hlavného príbehu.

O čo konkrétne pôjde? Jedná sa o dve masívne rozšírenia s názvom Wrath of the Druids a The Siege of Paris. Za akýsi bonus považujem ešte dodatočný quest The Legend of Beowulf. Celý tento balíček je samozrejme súčaťou Season Passu a ak sa vám nechce do tohoto balíčka investovať tak Ubisoft prisúbil aj pomerne rozsiahly fee obsah. Kompletný prehľad uvidíte samozrejme v samotnom videu.

DALŠÍ

CGwillWin