Posilou konzolových World of Tanks je Rambo

Posilou konzolových World of Tanks je Rambo
18:51, 15.12.2020

World of Tanks Console s potěšením oznamuje spuštění aktualizace 6.0, která přichází na konzole již 8. prosince, a poskytuje hráčům vylepšený herní zážitek a totální přepracování současného herního enginu, který umožňuje kompletní zpracování grafiky, uživatelského rozhraní a posunuje hru celkově na novou úroveň. Od vylepšené viditelnosti až po zvýšenou úroveň detailů, osvětlení a textur - World of Tanks Console bude vypadat a hrát lépe než kdykoli předtím..

6.0 také přinese aktualizaci více než šest let starého HUD, aby hráči dostali i vylepšený zážitek nejen na nových konzolích. Novinky se dotknou vylepšení správy vozidel, systémů velitelů a vybavení. Hráči budou mít také přístup na novou záložku Profil, která jim poskytne informace o jejich kariéře, kartách, medailích, statistikách a protokolu aktivit.

A to není vše! V návaznosti na úspěšné sezóny 1 a 2 - od wrestlingové akce WWE SummerSlam po rychlost Hot Wheels™ - World of Tanks Console tentokrát přinášejí do své loajální komunity akční hrdiny z kultovních filmů 80. let. Hráči budou mít šanci sehnat skiny Premium a Hero pro každou novou postavu - použitelné v celé řadě tanků!

Dostanou na míru ušitou garáž a navíc budou moci přivítat akční hrdiny jako velitele jejich vlastního tematického tanku! Přivítejte Johna Ramba, hvězdu uctívané série Rambo, a všestranný bojovníka. S bezkonkurenční silou, vytrvalostí a vojenskými znalostmi, Rambo vnese do tankové války pořádnou dávku agrese, kterou si hráči nebudou chtít nechat ujít. Dalším v řadě je Snake Plissken, operátor speciálních sil, který se stal zločincem - a protagonista kultovních klasiků Útěk z New Yorku a Útěk z LA. V neposlední řadě - World of Tanks Console přivítá do týmu Jamese Braddocka z kultovní série Missing in Action. Důstojník americké armády - Braddock přináší do řízení drzost a chuť uprchlého zajatce i sadu dovedností vojenského specialisty.

Kreativní ředitel TJ Wagner k novinkám řekl: „Tým a já jsme potěšeni, že můžeme přinést tankistům naši nejnovější a největší aktualizaci vůbec! Update 6.0 s využitím našeho vlastního konzolového enginu Despair způsobí revoluci ve hře World of Tanks Console a přinese rozvinuté estetické a vizuální vylepšení hry - stejně jako aktualizovaný HUD, systém správy vozidel a mnoho dalšího! Rovněž jsme zcela přepracovali uživatelské rozhraní - vylepšili jsme způsob interakce hráčů s titulem."

„S Rambem, Snakeem a Braddockem na palubě bude Sezóna 3 pokračovat v podobném duchu jako předchozí dvě sezóny. Opravdu se těšíme se, až hrdinové povstanou mezi řadami našich hráčů!“ S více než 20 miliony hráčů aktuálně na PlayStation®4 a Xbox One, kteří využívají hraní napříč platformami, World of Tanks Console také nabízí zpětnou kompatibilitu pro konzole nové generace na PlayStation®5 a Xbox Series X/S.


DALŠÍ

CGwillWin