Cyberpunk 2077 dostáva prvý veľký patch 1.1

Cyberpunk 2077 dostáva prvý veľký patch 1.1
07:45, 25.01.2021

Každý, kto sa vo videohernom svete trošku orientuje zaznamenal vydanie titulu Cyberpunk 2077, na ktoré sme čakali takmer jednu dekádu. Dočkali sme sa! Problém ale je, že každý, kto sa vo videohernom svete a bohužiaľ aj mimo neho trošku orientuje vo videohrách zaznamenal to, o aký s prepáčením prúser sa jednalo.



O tom sme už ale písali pomerne dosť a po vojne je každý generál. Sústreďme sa ale na budúcnosť, ktorá sa nám pomaly načrtla v minulých dňoch, pretože dorazil prvý veľký sľubovaný patch 1.1, ktorý by mal byť základom pre ďalšie veľké opravy tohto majstrštyku.

Patch vyšiel pre všetky platformy a čo musíme skutočne uznať, je ich dosť. PC, PS4, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Playstation 5, Stadia. Až by sa chcelo človeku špekulovať či to tomu Microsoftu vážne stojí za to...

Hlavné opravy sú zamerané na stabilitu hry, rôzne drobné opravy, následne sú už opravy smerované ku konkrétnym platformám. Celý zoznam opráv nájdete TU.

Podľa roadmapy, ktorú nám CD projekt v svojom srdce rvúcom prejave poskytol, by sme sa mali dočkať ešte druhého - zásadnejšieho patchu, ktorý by mal s orpavami zájsť ešte ďalej.

Klik pro zvětšení (Cyberpunk 2077 dostáva prvý veľký patch 1.1)

DALŠÍ

CGwillWin