hw
ViewSonic spouští celosvětovou kampaň Rok barev

ViewSonic spouští celosvětovou kampaň Rok barev
18:59, 10.02.2021

Společnost ViewSonic*, přední světový dodavatel vizuálních řešení, zahajuje celosvětovou a celoroční kampaň s názvem ColorPro„Rok barev“, která odstartuje 1. února a potrvá do 1. listopadu 2021. Kampaň si klade za cíl vytvořit digitální centrum pro tvůrce, aby zde mohli představit svou práci a stát se součástí větší komunity fotografů, designérů a umělců.

Účastníci budou mít každý měsíc za úkol zveřejnit své fotografie na Instagramu s hashtagem #MyVisionPrecisely a označit účet ViewSonic ColorPro. Z těchto uměleckých děl pak ViewSonic vyhodnotí nejlepší a vždy patnáctého každého měsíce vyhlásí vítěze, který získá profesionální displej ColorPro VP2785-2K. Na konci roku 2021 pak budou zveřejněna umělecká díla, která budou u publika nejoblíbenější.

Klik pro zvětšení (ViewSonic spouští celosvětovou kampaň Rok barev)

„Naše kdysi klidné a rozumné životy jsou již velmi dlouho negativně ovlivňovány pandemií, proto doufáme, že vyhlášení naší první celoroční kampaně „Rok barev“ pomůže, abychom přes tento velký bezútěšný mrak spatřili paprsek slunečního světla a probarvili letošní rok pestrou paletou barev,“ uvedl Oscar Lin, vedoucí obchodní divize monitorů společnosti ViewSonic. „Naším cílem je povzbudit lidi z celého světa, aby spojili svou fantazii s krásou barev a naplnili náš Instagram energií pozitivity a inspirace. Těšíme se na jedinečná umělecká díla tvůrců z celého světa.“

V letošním roce bude instagramový účet ColorPro každý měsíc ve znamení jedné barvy, do které se oblékne celý obsah. Barvy nebyly vybírány náhodně, korespondují se svátky nebo s ročním obdobím spojeným s daným měsícem. Barvou první soutěže bude červená a jejího vítěze ViewSonic vyhlásí 15. března. Přihlášky jsou otevřené od 1. února až do konce měsíce.

Klik pro zvětšení (ViewSonic spouští celosvětovou kampaň Rok barev)

Abychom ukázali, jak se do kampaně zapojit, jsou leden a únor měsíce zkušebního provozu. Renee Robyn, renomovaná fotografka a digitální umělkyně ze Spojených států, je lednovým čestným hostem. Často se objevuje v příbězích na ColorPro Instagramu. Její umělecká díla ladí s lednovou barvou „ColorPro Blue“ a představí se na účtu Instagramu ColorPro. Barva měsíce února odpovídá jedné z barev Pantone pro rok 2021, „Illuminating Yellow“, která je spojena s optimismem a živostí.

Série profesionálních monitorů ColorPro kombinuje umění a vědu úchvatných barev. Monitory byly navrženy pro fotografy, grafické designery, editory videí a tvůrce. V rámci této kampaně požádala společnost ViewSonic 12 neuvěřitelně talentovaných influencerů z oblasti umění, aby vytvořili úchvatné realistické snímky s přesnými barvami. Tito umělci se také podělí o své názory na význam barev.

Zúčastněte se a staňte se součástí barevné palety. Chcete-li si prohlédnout další z nejnovějších přihlášených příspěvků, navštivte oficiální účet ColorPro na Instagramu.

Podrobnosti ke kampani „Rok barev”*
Soutěžní období: 1. února 2021–30. listopadu 2021.
Jak se přihlásit:
1) Sledujte oficiální účet ColorPro na Instagramu.

2) Uveřejněte fotografii související s barvou měsíce na veřejném účtu na Instagramu.

3) Na fotografii označte oficiální účet Instagramu ColorPro.

4) Označte hashtagem "#MyVisionPrecisely" a připojte označení země (např. #USA, #Japan) v popisku příspěvku.

Výběr vítězů: Všechny práce přihlášené do soutěže budou posuzovány na základě jejich celkového dopadu, originality, kreativity, barevnosti a odstínu. Vítězné dílo bude vyhlášeno prostřednictvím Instagramu 15. den každého měsíce.

Cena: profesionální displej ColorPro VP2785-2K pro jednoho vítěze každý měsíc.

*Soutěž organizuje a sponzoruje společnost ViewSonic International Corp. se sídlem v New Taipei City, Taiwan. Společnost ViewSonic International Corp. je dceřiná společnost společnosti ViewSonic Corp. Se sídlem v Kalifornii (USA).

* Přečtěte si Podmínky soutěže.


DALŠÍ

CGwillWin