Mattel a Milestone oznamují Hot Wheels Unleashed

Mattel a Milestone oznamují Hot Wheels Unleashed
20:10, 01.03.2021

Společnosti Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) a Milestone, přední světový vývojář závodních her, oznámily chystaný titul Hot Wheels Unleashed, zcela novou akční závodní hru v arkádovém stylu. Tato hra, kterou si už můžete předobjednat, má vyjít 30. září 2021 na konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Hráči se mohou připravit na driftování, zrychlování, skákání i bourání na ikonických oranžových tratích Hot Wheels v různých herních režimech pro jednoho hráče. Rovněž budou moct vyzvat přátele v závodech pro více hráčů, a to jak online, tak offline prostřednictvím rozdělené obrazovky.

„Nadále se soustředíme na to, abychom zákazníkům představovali naše značky prostřednictvím herních platforem,“ řekl Andrew Chan, ředitel digitálních her ve firmě Mattel. „V Hot Wheels v sobě musíte probudit soutěživého ducha a Hot Wheels Unleashed tuto misi přináší hráčům všech generací. Díky zkušenostem studia Milestone s vývojem závodních her jsme mohli proměnit značku Hot Wheels ve strhující herní zážitek na konzolích a PC jak pro současné fanoušky Hot Wheels, tak pro hráče, kteří tuto ikonickou značku budou znovu objevovat.“

„Jako spousta ostatních členů týmu, kteří na hře pracovali, jsem si hrál s Hot Wheels už odmalička a dnes jsem stále vášnivý fanoušek a sběratel Hot Wheels,“ řekl Michele Caletti, výkonný producent v Milestone. „Právě proto jsme hráčům chtěli představit tu nejryzejší a nejautentičtější hratelnost s Hot Wheels, jaká byla kdy ve videohře k vidění. Dlužíme to komunitě kolem Hot Wheels i našim vnitřním dětem.“

Hot Wheels Unleashed hráčům nabízí možnost řídit auta, jako by si hráli s malými modely. Hratelnost zahrnuje adrenalinové závody, rozšířený výběr vozidel Hot Wheels s různými vlastnostmi a úrovní vzácnosti, která si hráči budou moci přizpůsobit pomocí různých skinů, a dále ohromující sady tratí zasazené do každodenních lokací se speciálními částmi tratí a interaktivními předměty. Hra rovněž obsahuje revoluční editor, který hráčům umožní upravovat si tratě v libovolném herním prostředí a sdílet je s herní komunitou.

Značka Hot Wheels Singles byla nedávno označena jako celosvětově nejprodávanější hračka roku 2020 podle NPD Group.* Fanoušci si mohou užít značku, která byla poprvé uvedena na trh v roce 1968, a to díky značkám, spotřebnímu zboží, obsahu a virtuálním i živým událostem.

DALŠÍ

CGwillWin