World of Tanks Console k 7. výročí vydávají novou sezónu

World of Tanks Console k 7. výročí vydávají novou sezónu
17:36, 10.03.2021

Po nedávných sedmých narozeninách hry World of Tanks Console tým vývojářů přicházejí s dalším rozšířením a zahajuje tak 5. sezónu nazvanou Flashpoint. Díky možnosti odemknout ve hře nové polské železo, spotřební materiál, kamufláže, prémiové dny a mnoho dalšího - jsou všichni tankisté zváni, aby bojovali ve Flashpointu od 9. března do 26. dubna!

Ať už hrajete se sezónním pasem nebo bez něj, všichni hráči budou mít příležitost využít titánskou sílu, kterou je bezesporu 50TP Prototyp. S tímto tankem se vrací na bitevní pole pravdu drsná síla. Slavný těžký stroj lze odemknout spolu s odměnami, jako je velitel na míru, klíčové karty, zlato, stříbro, spotřební materiál, Boost Ops a exkluzivní emblémy Flashpoint! Se 100 úrovněmi Flashpoint k odemknutí je v této sezóně opravdu velké množství odměn.

Vedle všech výše uvedených bonusů budou mít držitelé Season Passu možnost odemknout další odměny na všech úrovních, včetně Creighton Abrams Hero Commander, Type 59-11, T-100 a dokonce i T77 Tank a Hero Skin! A to není vše, pokud splní všechny úrovně - tankisté vyhrají dostatek zlata na nákup dalšího Season Passu s jejich výhrami!

Kreativní ředitel TJ Wagner řekl: „Jsme nadšeni, že do hry pro tuto sezónu přinášíme novou řadu tanků - dáváme hráčům příležitost zažít nové stroje a novou herní mechaniku. Z potenciálu polského 50TP Prototyp a CS-52 LIS mají všichni tankisté šanci odemknout nové tanky a porazit své nepřátele novými vozidly. “

V následujících týdnech mají hráči možnost zažít zcela novou sestavu polských středních tanků a obohatit tak svou virtuální garáž. Od Tier V DS PZlnz přes CS 44, CS 53 a CS 59 se řada dostává až na úroveň X CS63 s jedinečnou plynovou turbínou, která umožňuje hráčům zapnout masivní zrychlení a zvýšení rychlosti pro taktické manévry. Více informací naleznete zde.


DALŠÍ

CGwillWin