World of Tanks: Modern Armor - zásadní rozšíření přináší moderní tanky

World of Tanks: Modern Armor - zásadní rozšíření přináší moderní tanky
18:59, 13.04.2021

Poprvé v historii série se konzolové World of Tanks přenesou na bojiště s moderními tanky. Tvůrci představí nový způsob hraní pro více než 21 milionů hráčů! Nové rozšíření dostalo název Modern Armor a tým Wargaming Chicago-Baltimore je nadšený, že se do hry dostávají zcela nové tanky a bitevní pole.

The Modern armor startuje ve World of Tanks Console 27. dubna a navíc s možností hraní cross-play na PlayStation®4 & 5 a na Xbox One, Xbox Series S/X. Modern Armor uvrhne hráče do nových období, které budou existovat po boku původní verze World of Tanks zaměřené na druhou světovou válku. Hráči mohou vstoupit na bojiště v nejznámějších moderních tancích supervelmocí 20. století, jako jsou americký tank M1A2 Abrams a sovětský T-72BM.

TJ Wagner, kreativní ředitel World of Tanks Console, uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme mít premiéru moderních tanků v rámci takového fenoménu, jakým je bezesporu World of Tanks. Naši hráči budou moci konečně dostanou do rukou některé z nejpopulárnějších tanků moderní doby. Všichni ve studiu tvrdě pracovali na dodání dosud největší aktualizace World of Tanks v novém prostředí pro různé konzole s Modern Armor! “.

Hra na konzole dorazí již 27. dubna a následně odkryjeme všechny mapy, tanky a samozřejmě další obsah, který na hráče Modern Armor čeká.


DALŠÍ

CGwillWin