Twitch se vyjádřil k Hot Tube metě

Twitch se vyjádřil k Hot Tube metě
17:52, 02.05.2021

Že se na Twitchi rozmohl nový nešvar s hezkou přezdívkou Hot Tubing ví snad všichni. Už jenom proto, že já na Twitch prakticky nechodím a taky jsem si toho všiml. Pokud i tak čirou náhodou netušíte o čem je řeč, jedná se o streamování z vířivek. Že jde ve většině případů o sličně vypadající slečny navlečené do co nejmenších plaveček není žádným překvapením.

V hráčské komunitě to vyvolalo smíšené reakce a někteří touží po tom, aby byly podobné streamy zabanovány, protože se nejedná o gaming a holky většinou jenom chatujou, případně si za příspěvek převléknou svou koupací výbavu. Samozřejmě mimo kamery, aby to bylo pořád v mezích pravidel Twitche. Do teď jsme tu tedy měli hatery, ale žádné oficiální stanovisko od provozovatele.

V průběhu tohoto týdne se k tomu (v rámci Twítch let’s chat) vyjádřil Marcus "djWheat" Graham (Head of Twitch Community Productions). Tyto streamy prý přezkoumávali a nenašli na nich nic, co by bylo v kontradikci s podmínkami provozu a nebudou tedy podnikat žádné akce, které by je měli omezit. Stalo se tedy to, co jsem čekal - tedy nic. Koneckonců ač někdo tvrdí, že Twitch je jen o gamingu, už dávno to není pravda.

Na Twitchi běžně naleznete streamy toho, jak lidé programují, tvoří grafiku nebo mixují hudbu, takže žádná změna. Hot Tubing je tak pouze další kategorie, která má své fanoušky a tvůrce, aneb poptávka a nabídka v praxi, a Twitchi podobné relace generují peněz. Faktem je, že tyto streamy nám nikdo nenutí a vždycky můžete říci, že vás podobný obsah nezajímá a už na spoře oděné holky koukat nemusíte. Na to poukazuje i Marcus. Na samotná vyjádření se můžete podívat níže.

DALŠÍ

CGwillWin