Chystá se návrat Bulánků?

Chystá se návrat Bulánků?
10:54, 17.05.2021

Něco podivného děje se ve státě Bulánčím. Po mnoha letech stagnace se polštářoví bojovníci ozývají s tajemnou zprávou. V průběhu několika posledních měsíců se na oficiálním twitterovém učtu začal objevovat novy content, už to samo o sobě mohlo být indicii, že se něco kuchti, ale v sobotu přisel tweet zásadní. A s ním odpočítávání na stance bulanci.cz.

Co přesně to znamená? Jedná se o vysněné Bulanci pokračování? Port na mobilní zařízeni? Konzolová verze? Netušíme. Osobně bych si přál crossplay pokračovaní, které by se dalo hrát na Switchi. Naštěstí nás autoři nehodlají napínat dlouho a odhaleni přijde již dnes přesně v 18:00. Tak nabijte zbraně a připravte polštáře. Just in case.

Pro neznalé čtenáře, Bulánci jsou kultovní česká multiplayerová hříčka, kde se proti sobě staví vraždící polštáře. Velkou popularitu získala především díky jednoduchým pravidlům, líbivému zpracování a možnosti hrát ve čtyřech lidech na jednom PC případně po síti. A byla zdarma, což nikdy není na škodu. Jestli neznáte, stahujte, nebo počkejte s čím Sleepteam přijde.

DALŠÍ

CGwillWin