Pokračování Bulánků je opravdu v přípravě

Pokračování Bulánků je opravdu v přípravě
19:06, 17.05.2021

Ráno jsem psal novinku o tom, že se Sleepteam něco šije a nyní už víme, že je to přesně jak jsme doufali, jedná se o plnokrevné pokračování nazvané Bulánci 2.0. V něm bude singleplayerová kampaň ale především nebudou chybět multiplayerové bitky, včetně týmových soubojů a dobývacích módů.

Hra má využívat plně 3D modely, z dostupných gameplay záběrů se však zdá, že bude využívat stejného úhlu pohledu jako původní titul, takže se nelekejte. Zas tak drastické změny nás nečekají. Těšit se můžeme na proměnlivé počasí, změny dne a noci a možnost customizovat vzhled vašeho polštářového bijce. Jsem zvědavý, jestli se tvůrci vytasí s mikrotransakcemi…na druhou stranu radši podpořit indie vývojáře než kupovat skiny do Fortnite.

Bulánci 2.0 vyjdou na PC, ale v jednání jsou i verze na všechny platformy, včetně Switche, na který se hodí dokonale. Vývoj můžete podpořit na Startovači, kde je cílová částka stanovena na 500 000Kč a za své příspěvky můžete dostat hromadu bonusů, včetně cínového Bulánka, karetní hry či možnost nadabovat si svého Bulánka. Sounds good. Mimochodem momentálně už je vybráno 400 000 Kč , takže cílová částka bude jistojistě o hodně překonána.

DALŠÍ

CGwillWin