hw
HyperX prichádza s plne licencovaným ChargePlay Duo pre Xbox Series

HyperX prichádza s plne licencovaným ChargePlay Duo pre Xbox Series
09:47, 01.06.2021

Skutočnosť, že nová generácia konzol značky Xbox, čiže duo Xbox Series X a Series S, ponúka aj naďalej gamepad vybavený klasickou formou vymeniteľných batérií, má pochopiteľne svoje výhody aj nevýhody. V prípade negatív môžeme hovoriť o zbytočnej manipulácii navyše ako aj opakovanej investícii do batérií, každopádne na takéto výhrady existuje vždy nejaké riešenie. Jedným z nich je aj plne licencované duo akumulátorov so špeciálnou dokovacou stanicou, do ktorej jednoducho zasuniete nové ovládače značky Xbox (podporujú aj Xbox One) a po nabití sa stačí len pohodlne usadiť a zábava sa môže začať.

Klik pro zvětšení (HyperX prichádza s plne licencovaným ChargePlay Duo pre Xbox Series)

HyperX, herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc., dnes uvedla na trh aktualizovanou nabíjecí stanici HyperX ChargePlayTM Duo pro Xbox. Stanice byla otestovaná a schválená společností Microsoft a zaručuje plnou kompatibilitu s nejnovějšími bezdrátovými ovladači Xbox. Oficiálně licencovaný ChargePlay Duo je postavený tak, aby fungoval s novými ovladači pro Xbox Series X|S a zároveň původními bezdrátovými ovladači Xbox One. Hráči si mohou plně nabít svoje ovladače za méně než tři hodiny.

ChargePlay Duo je environmentálně přátelské příslušenství pro Xboxové hráče a má dvojici nabíjecích baterií s kapacitou 1400 mAh, které nahrazují klasické tužkové baterie. Nová nabíjecí stanice má navíc výměnné kryty baterky přímo na ovladači, aby bylo možné nabíjet baterii jen položením na nabíjecí stanici a bez nutnosti vyndávat baterie. V balení jsou kryty pro ovladače Xbox Series X|S a bezdrátové ovladače Xbox One.

Jsme nadšení z obnovení a aktualizace naší nabíjecí stanice ChargePlay Duo, která nyní podporuje i nové bezdrátové ovladače Xbox,” vysvětluje Bianca Walter, Business manažerka pro HyperX EMEA. „Rychlost rozvoje herního prostředí nepolevuje a poskytuje lidem možnost propojení s ostatními z pohodlí a bezpečí domova. Nová nabíjecí stanice HyperX zaručí, že hráči budou mít vždy připravené a nabité ovladače na delší herní seance.”

ChargePlay Duo nabízí pohodlné, rychlé a bezpečné dokování na robustní základně, která má uvnitř extra závaží a gumové podložky pro maximální stabilitu. Nabíjecí stanice má navíc LED indikátory, které ukazují stav baterie a nabíjecího cyklu v pro každý ovladač. ChargePlay Duo se tak přidává do rodiny produktů HyperX, které mají oficiální licenci Xbox.

• CloudX
• CloudX Flight
• CloudX Chat
• CloudX Stinger Core
• CloudX Stinger

Klik pro zvětšení (HyperX prichádza s plne licencovaným ChargePlay Duo pre Xbox Series)

Nabíjecí stanice HyperX ChargePlay Duo pro Xbox je nyní dostupná v HyperX Online obchodě a brzy bude dostupná i v síti partnerských prodejců. Pro více informací o nabíjecí stanici HyperX ChargePlay Duo pro Xbox prosíme navštivte stránky produktu.


DALŠÍ

CGwillWin