Kratos se zranil

Kratos se zranil
01:55, 01.10.2021

Možná si teď říkáte, že jsem se asi zbláznil. Bůh války se přeci zranit nemohl. No on úplně ne, ale jeho hlas ano. Christopher Judge měl totiž nějakou slabší chvilku a jelikož svoje fanoušky miluje a cení si jich tak na svém twitterovém účtu zveřejnil dva příběhy, které se týkají jeho osoby a God of War.

V prvním příspěvku herec, kterého můžeme znát nejen jako boha války, ale také jako Teal'ca z Hvězdné brány, prohlásil, že skutečným důvodem pro odložení God of War je on sám. Původní prohlášení studia se přitom odkazovalo na současnou situaci spojenou s Covidem a problémy zajištění natáčení při zachování bezpečnosti tvůrců a jejich rodin. Judge uvedl, že nemohl chodit a podstoupil několik operací, přičemž studio mu nabídlo veškerou podporu, kterou mohlo a nijak na něj kvůli hře netlačilo. Dál pak herec pěje na studio jen chválu v porovnání s konkurencí a libuje si jak je se všemi skvěle zacházeno.

Na druhou stranu se poté přiznal k něčemu co asi většině fanoušků vyrazilo dech, a to že s rolí Kratose seknul. Poté co mu prý Cory Barlog oznámil, že odstupuje z hlavního postu při tvorbě druhého dílu Christopher prostě jednoduše skončil. Naštěstí s ním Barlog poté hodil řeč a sám herec dnes přiznává, že je rád, že u značky zůstal.

Těšíte se na druhé a zároveň poslední severské Kratosovo dobrodružství? Nebo to není váš pohár medoviny? A dokážete si představit, že by našeho starého známého daboval najednou někdo jiný?


DALŠÍ

CGwillWin