Sony se vrací k trial verzím?

Sony se vrací k trial verzím?
02:33, 04.10.2021

Buď to a nebo se jedná o přechodný krok v nějakém větším plánu vládce PlayStationu. Někteří uživatelé PS5 z Velké Británie totiž sdíleli na Twitteru mail, kde jim Sony do 28. října nabízí zdarma ke stažení a vyzkoušení dvě hry. První z nich je loňský Sackboy: A Big Adventure, kterého mohou hrát 5 hodin.

Druhým titulem je letošní Death Stranding: Direction´s Cut kterého mohou hráči hrát celých 6 hodin. Poté, jak jsme zvyklí, přijde možnost zakoupení plné verze hry nebo pá a šáteček, hru smazat a zapomenout.

Herní doba má nicméně jeden vcelku velký háček. Začíná se totiž počítat od doby zahájení stahování. Pokud tedy mají tamní hráči internet s rychlostí chromého koně, tak si hru akorát tak stáhnout, podívají se na úvodní obrazovku a budou moci vytáhnout kreditky. Údajně však hráči přišli s řešením, kdy na vedlejším účtu hru stáhnou a na hlavním následně hrají plnou dobu.

K čemu celý tenhle test ovšem je zatím zůstává záhadnou, neboť od Sony zatím žádné ohlášení takové služby nebo jejího možného rozšíření do budoucna zatím nepřišlo.

Uvítali byste návrat trial verzí hry nebo si myslíte, že jde už o přežitek doby?


DALŠÍ

CGwillWin