hw
NVIDIA DLSS již ve 120 hrách

NVIDIA DLSS již ve 120 hrách
00:37, 13.10.2021

V říjnu vychází dalších 10 her s podporou NVIDIA DLSS a celkový počet se dostává na již 120 titulů. Mezi novinky patří Back 4 Blood, Baldur's Gate 3, Chivalry 2, Crysis Remastered Trilogy, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, Sword and Fairy 7 a Swords of Legends Online.

Back 4 Blood: díky NVIDIA DLSS získá až 46 % výkonu navíc

Hra Back 4 Blood vyšla před pár dny. Napínavá kooperativní střílečka z pohledu první osoby pochází z dílny tvůrců uznávané herní série Left 4 Dead. Díky použití NVIDIA DLSS je k dispozici všem majitelům GeForce RTX nárůst výkonu až o 46 %:

Baldur's Gate 3: Až o 88 % rychlejší s NVIDIA DLSS

Tento týden přichází na Steam nejnovější aktualizace hry Baldur's Gate 3 s řadou změn a nových funkcí, mezi něž patří také NVIDIA DLSS. Díky tomu je s DLSS výkon zvýšen až o 88 %, což majitelům karet GeForce RTX 3060 Ti a vyšších umožňuje hrát Baldur's Gate 3 v rozlišení 4K při 60 FPS a s maximálním nastavením.

Trilogie Crysis Remastered vychází 15. října s NVIDIA DLSS a ray tracingem

Po loňském vydání hry Crysis Remastered připravuje Crytek a partnerská společnost Saber Interactive vydání Crysis Remastered Trilogy. Vychází 15. října a nabídne NVIDIA DLSS a ray tracingové odrazy spolu s vylepšenými texturami, modely, osvětlením i prostředím.

Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider s vylepšeným DLSS

Shadow of the Tomb Raider byla jednou z prvních RTX her, která na začátku roku 2019 přidala ultra kvalitní ray tracované stíny a NVIDIA DLSS 1.0. 18. října dostane prostřednictvím aktualizace nejnovější verzí NVIDIA DLSS, která zlepší kvalitu obrazu i výkon. Kromě toho se NVIDIA DLSS dostane i do Rise of the Tomb Raider. V Shadow of the Tomb Raider se pomocí NVIDIA DLSS při rozlišení 4K s maximálním nastavením a zapnutým ray tracingem výkon více než zdvojnásobí.

V Rise of the Tomb Raider zvyšuje NVIDIA DLSS výkon až o 75 %, takže všichni hráči s GeForce RTX mohou hrát při maximálním nastavení s více než 60 FPS ve 4K.

Chivalry 2 bude 26. října až o 45 % rychlejší

Chivalry 2 od Torn Banner Studios dostane 26. října nový update s NVIDIA DLSS, které zvýší výkon až o 45 % a umožní všem hráčům s GeForce RTX hrát ve 4K při více než 60 FPS s maximálním nastavením. Chivalry 2 s podporou NVIDIA DLSS naleznete i na GeForce NOW, cloudové herní službě společnosti NVIDIA.

Sword and Fairy vychází 21. října s NVIDIA DLSS a ray tracingem, DLSS zdvojnásobuje výkon

Sword and Fairy je čínská RPG série s dlouholetou tradicí. Dala již vzniknout televizním pořadům, divadelním hrám nebo hračkám. Nejnovější titul této série, Sword and Fairy 7, bude uveden na trh 21. října s ray tracovanými odrazy, stíny, ambientní okluzí, kaustikou a ReSTIR (Spatiotemporal Importance Resampling for Many-Light Ray Tracing) pro globální osvětlení. Při maximálním nastavení včetně ray tracingu NVIDIA DLSS více než zdvojnásobuje výkon.

Swords of Legends Online s 60% nárůsemt výkonu díky NVIDIA DLSS

Hra Swords of Legends Online společnosti Wangyuan Shengtang Entertainment Technology Company byla spuštěna v červenci a hráčům nabídla novou fantasy akční MMORPG. Hráči vybavení grafickou kartou GeForce RTX si 14. října mohou vychutnat lepší obraz a vyšší výkon díky upgradu na nejnovější verzi NVIDIA DLSS, která přináší až o 60 % více FPS oproti nativnímu rozlišení.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch vychází s Ray Tracingem a trojnásobným zvýšením výkonu DLSS

Nedávno vydaná metroidvania F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch která se kromě skvělých hodnocení může pochlubit i ray tracingem, NVIDIA DLSS a NVIDIA Reflex. F.I.S.T. v maximálním grafickém nastavení nabízí ray tracingové odrazy, globální osvětlení a kaustiku. Díky technologii NVIDIA Reflex je minimalizováno zpoždění systému, což zajišťuje svižnější odezvu. A NVIDIA DLSS zrychluje výkon až 3x.


DALŠÍ

CGwillWin