Hogwarts Legacy dostává další odklad

Hogwarts Legacy dostává další odklad
01:12, 08.11.2021

Hogwarts Legacy, RPG ze světa Harryho Pottera, které nám bylo představeno v ukázce po které nejeden fanoušek ságy začal slintat se dočkalo zřejmě dalšího odkladu. Hra původně plánovaná na letošní rok se po oznámení v letošním lednu přesunula do roku příštího. Jak už bývá zvykem tvůrci se přitom odvolávali na snahu o co nejlepší herní zážitek s ohledem na celosvětový fenomén, kterým bezesporu Harry Potter stále je. Nyní to ovšem vypadá, že hra nevyjde ani začátkem roku příštího.

V rozhovoru pro Toy World magazine to naznačila Rachel Wakley, která je generální manažerkou Warner Bros. Přesněji uvedla, že v roce 2022 se dočkáme dvou věcí ze světa HP a sice třetího dílu Fantastických zvířat s podtitulem Brumbálova tajemství a hry Hogwarts Legacy, a to v tomto pořadí.

Film má být přitom uveden ve Spojeném království 8. dubna 2022. Hra by tak sice mohla ihned navazovat, ale více by dávalo smysl nechat film ať se prosadí v kinech a probudí ve fanoušcích trochu té nostalgie a trochu je zmáčknout nějakým tím merchem a teprve až emoce okolo filmu začnou vyhasínat vtrhnout do světa her s novou silnou značkou.

Otázkou samozřejmě zůstává proč, pokud se informace potvrdí, hra dostává další odklad. Celosvětový problém s Covidem samozřejmě může zapříčinit různé problémy ve vývoji, ale může to být rovněž něco co zatím nevíme. Ostatně od oznamujícího traileru vydaného před více než rokem jsme nic pořádného neviděli pokud vůbec něco.

Můžeme tak jedině doufat, že vývoj probíhá v rámci možností v pohodě a dostane se nám pořádné hry, která nám když ne na pár let, alespoň na pár měsíců vydrží. Přeci jen her z kouzelného světa od dob původních filmů moc není a ani ty poslední už za moc nestály.


DALŠÍ

CGwillWin