Bude sa takto volať nový BioShock?

Bude sa takto volať nový BioShock?
10:53, 29.11.2021

Kde sú tie časy keď nám Ken Levine už roky pred vydaním prvej časti BioShocku krásne promoval toto dnes už kultové dielo. Aktuálne sa séria vytvorená dnes už neexistujúcim štúdiom Irrational Games dočká konečne ohlásenia novej časti (malo by tak nastať počas budúco mesačného The Game Awards) a to pod firmou vytvorenou na popud Take-Two.

Štúdio Cloud Chamber už dlhý čas pripravuje niečo o čom vieme že je ďalší BioShock ale čo oficiálne predstavenie stále nedostalo. Nové informácie z úst insidera OkamiGames však tvrdia, že dielo sa čoskoro dočká uvedenia, minimálne názvom a orientačným dátumom, s čím sa rovnako spája aj finálny názov BioShock: Isolation. Nižšie uniknuté logo by malo byť toho dôkazom.

Klik pro zvětšení (Bude sa takto volať nový BioShock?)

To čo spomínané úniky zahŕňajú sa viaže navyše na síce mladé ale fakticky skúsené štúdio, tvorené veteránmi čo pracovali na starších dieloch série ako aj ostrieľanými vývojármi z AAA prostredia. Dokonca sme sa dozvedeli o unikátnom pojatí dystopického mesta tejto hry, ktoré je rozdelené do akejsi dvojitej roviny (spokojný vrch a nespokojný spodok), kde na jednej strane vládne slobodná prosperita a na tej druhej diktátorský režim a smútok. Hráč tak bude môcť pendlovať medzi oboma verziami mesta a zažívať unikátne dobrodružstvá.


DALŠÍ

CGwillWin