Harry Potter nabírá posily

Harry Potter nabírá posily
19:52, 13.12.2021

A dalo by se říci, že i za 5 minut 12. Nedávno jsme Vás informovali, že toto ambiciózní RPG ze světa Harryho Pottera se znovu odkládá a to někam mezi duben a konec příštího roku.

Nyní se na Twitteru pochlubila společnost Sumo Gigital, že dvě její studia, kontkrétně Sumo Nottingham a Red Kite Games se nyní připojila k Avalanche Software, aby s nejnovějším kusem z Harryho světa pomohla.

Velkou otázkou zůstává co může být důvodem pro takové posílení. Hra byla už dvakrát odložena, přičemž druhý neupřesněný termín dává vcelku dost prostoru pro případné doladění hry. Dvě nově najatá studia, ale budí pochybnosti, zdali hra pokračuje ve vývoji opravdu tak hladce jak má.

Titul se měl navíc ukázat i na The Game Awards minulý týden. Nakonec byl ale údajně na poslední chvíli stažen a nahrazen Wonder Woman. Důvodem měla být kritika na osobu J. K. Rowlingové, která se objevila v poslední době a studio tak má strach, že by se hra, založená na jejím světě mohla dočkat nepříznivé kritiky právě kvůli autorce než hře samotné. S touto informací přišla insiderka Millie Amand na Twitteru. Vzhledem k najmutí posil pro vývoj, ale celá historka působí spíše krycím manévrem než pravděpodobnou variantou.

I přes to všechno se ale možná nějaké ukázky ze hry ještě letos dočkáme. Ačkoliv se jedná opravdu jen o pouhé domněnky, údajně bychom se měli ještě letos dočkat jednoho State of Play. V rámci toho bychom se měli dočkat i oznámení jednoho velkého remaku a teoreticky i nějakého toho nahlédnutí do Bradavic. Zdali se tak skutečně stane, se dozvíme snad brzy.


DALŠÍ

CGwillWin