hw
NVIDIA přináší soutěž s o unikátní PC na motivy filmu The Matrix Resurrections

NVIDIA přináší soutěž s o unikátní PC na motivy filmu The Matrix Resurrections
16:30, 15.12.2021

Společnosti NVIDIA a Warner Bros. spojily síly u příležitosti uvedení filmu The Matrix Resurrections v amerických kinech a na HBO Max 22. prosince. Hráčům možnost vyhrát jeden ze tří oficiálně licencovaných PC s motivem Matrixu. Jde o naprosto jedinečné sestavy s vodním chlazením a nejmodernějšími GPU z rodiny GeForce RTX. Nejvýkonnější sestava se pyšní GeForce RTX 3090, další dvě pohání též high-endové modely: GeForce RTX 3080 Ti.

Designy pocházejí z dílen slavných modderů. Nechybí mezi nimi Stefan Ulrich známý jako RandomDesign nebo Dave Cathey s uměleckým jménem Insolent Gnome. A nejvýkonnější PC "The Breacher" si vzal na starosti Staszek "Tips" Wiertelak, kterého čeští a slovenští hráči dobře znají ze soutěží národních modderských týmů pod hlavičkou GeForce Garage.

Klik pro zvětšení (NVIDIA přináší soutěž s o unikátní PC na motivy filmu The Matrix Resurrections)

Hraje se také o jeden z pěti unikátních backplate v designu The Matrix Resurrections pro kteroukoliv GeForce RTX 3080 Ti.

Soutěž probíhá od 14. do 22. prosince na sociálních kanálech společnosti NVIDIA. Konfigurace sestav, profily modderů, kteří se na tomto projektu podíleli, společně s dalšími informacemi najdete na stránkách GeForce.com.


DALŠÍ

CGwillWin