hw
GeForce NOW nabídne další tituly od EA a omezenou betu Genshin Impact

GeForce NOW nabídne další tituly od EA a omezenou betu Genshin Impact
00:26, 07.01.2022

První GFN Thursday roku 2022 přináší do GeForce NOW opět řadu novinek. Některé z nich byly ohlášeny u příležitosti veletrhu CES 2022. Nejvýraznější zprávou je rozšíření spolupráce s EA, díky kterému se katalog jejich titulů podporovaných v cloudu rozšířil o další dvě známé akční hry: Battlefield 4: Premium Edition a Battlefield V: Definitive Edition.

Rozšíří se také podpora chytrých televizí. V průběhu druhého čtvrtletí letošního roku se GeForce NOW objeví i na televizorech Samsung. Zákazníci operátora AT&T s 5G tarifem mohou využít akční nabídky GeForce NOW. Více informací o novinkách z CES přináší tento blog.

Novinky v knihovně

Genshin Impact, populární akční hra s otevřeným světem, se letos dočká streamování v cloudu. Už dnes budou mít členové hrající na PC s Windows možnost vyzkoušet si omezenou beta verzi. Pokud mají účet u studia miHoYo, mohou zkusit vyhledat Genshin Impact v aplikaci GeForce NOW pro Windows a zjistit, zda je beta dostupná.

V lednu se také knihovna služby rozroste o několik novinek. Nebudou mezi nimi chybět ani dva kooperativní tituly vycházející v následujících dnech: Očekávaná taktická FPS Tom Clancy's Rainbow Six Extraction od Ubisoftu a The Anacrusis, za nímž stojí mladé studio Stray Bombay.

Novinky tento týden:
Battlefield 4: Premium Edition (Steam a Origin)
Battlefield V: Definitive Edition (Steam a Origin)


Plánované novinky v lednu:
The Anacrusis (novinka na Steam, 13. ledna)

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (novinka na Ubisoft Connect, 20. ledna)

Mortal Online 2 (Předběžný přístup Steam)
Ready or Not (Předběžný přístup Steam)
Fly Corp (Steam)
Garfield Kart - Furious Racing (Steam)

DALŠÍ

CGwillWin