hw
Logitech predstavuje POP Keys a POP Mouse

Logitech predstavuje POP Keys a POP Mouse
11:42, 21.01.2022

Po dlhšej odmlke sa v rámci predstavenia hardvérových noviniek dostáva opäť ku slovu aj švajčiarsky Logitech. Tentokrát nám prináša originálnu a štýlovú radu POP, ktorá zahŕňa klávesnicu POP Keys a myš POP Mouse. Ak máte chuť sa vymedziť z šedočiernej rutiny a prísť na svoje pracovisko s niečím vyložene výnimočným čo odráža vašu pestrú osobnosť, sotva by ste hľadali niečo lepšie než práve POP. Viac už tlačová správa pod čiarou.

Klik pro zvětšení (Logitech predstavuje POP Keys a POP Mouse)

Spoločnosť Logitech uvádza na slovenský trh najnovšie produkty radu Logitech Studio – klávesnicu POP Keys a myš POP Mouse, ktoré do každodennej pracovnej rutiny prinášajú osobitosť, zábavu a možnosť personalizácie. Príchod novej myši a mechanickej klávesnice s nevšedným vzhľadom menia zaužívané zvyklosti, ako by mal vyzerať váš osobný pracovný priestor. Produkty budú na Slovensku a v ČR dostupné u predajcov (Alza, CZC.cz, HP Tronic, FAST, TS Bohemia, NAY a Westech) za odporúčané maloobchodné ceny 99€ za klávesnicu POP Keys a 39€ za myš POP Mouse.

„Rad Studio od spoločnosti Logitech podporuje originalitu každého jednotlivca,“ povedal Art O'Gnimh, viceprezident spoločnosti Logitech pre oblasť životného štýlu, kreativity a produktivity. „Klávesnica POP Keys a myš POP Mouse predstavujú inovatívne produkty, ktoré sú rovnako nekonvenčné ako naši používatelia, majú vlastný charakter a nezľaknú sa žiadnej práce.“

Klávesnica POP Keys sa dodáva s ôsmymi vymeniteľnými klávesmi so symbolmi emoji – štyri z nich sú predinštalované na samotnej klávesnici. Klávesy pre emoji je možné jednoducho nakonfigurovať pre vkladanie obľúbených symbolov alebo na inú praktickú funkciu pomocou softvéru Logitech Options, ktorý je k dispozícii pre platformy Windows i Mac. Myš POP Mouse je vybavená špeciálnym horným tlačidlom, ktoré otvára ponuku emoji a je možné ho tiež jednoducho nastaviť aj pre pohodlné ovládanie iných funkcií.

Úchvatná retro klávesnica POP Keys ponúka mechanické klávesy v štýle klasického písacieho stroja pre pohodlné písanie a rôzne pokročilé funkcie. 12 funkčných kláves ovláda napríklad zhotovovanie snímok obrazovky, vypnutie mikrofónu alebo prehrávanie médií, aby ste si mohli uľahčiť prácu, či spríjemniť chvíle voľna. Užívajte si takmer návykové písanie, pri ktorom cítite, ako vaše prsty presne zapadajú do hmatníkov alebo ako sa klávesy s uspokojivým cvakaním podvoľujú vašim dotykom, a rozohrajte klávesový koncert.

Klik pro zvětšení (Logitech predstavuje POP Keys a POP Mouse)

Roztomilá kompaktná myš POP Mouse sa ľahko zmestí do tašky alebo vrecka, aby ste mohli pracovať aj na cestách, a zvyšuje vašu produktivitu vďaka koliesku Smartwheel, ktoré sa automaticky prepína z režimu vysokej presnosti do režimu rýchleho rolovania. Jej hladké telo vám dobre padne do dlane a pomôže vám pohodlne pracovať na čomkoľvek. Myš POP Mouse má podmanivý dizajn a je v predaji v žiarivých farbách, ktoré oživia každé prostredie, zlepšia vám náladu a prinesú väčšiu radosť z práce. Po inštalácii aplikácie Logitech Options môžete myš používať so softvérovou funkciou Logitech Flow, ktorá umožňuje ľahké kopírovanie a vkladanie textu, súborov a obrázkov priamo myšou medzi rôznymi počítačmi.

Oba produkty POP zvyšujú kreativitu pri práci s viacerými zariadeniami, pretože sa dokážu pripojiť až k trom zariadeniam naraz pomocou technológie Bluetooth alebo bezdrôtového prijímača Logi Bolt. Sú tiež mechanicky odolné a majú dlhú výdrž batérie, čo sú typické vlastnosti produktov Logitech.

Klávesnica POP Keys a myš POP Mouse sú najnovším prírastkov v rade Studio spoločnosti Logitech. Do tohto radu patria aj minimalistická myš Pebble, klávesnica K380 a podložka Logitech Desk Mat. Klávesnica POP Keys funguje so systémom macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS a Android a myš POP Mouse funguje so systémom Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS a Linux.


DALŠÍ

CGwillWin