Elden Ring má 12 milionů prodaných kusů

Elden Ring má 12 milionů prodaných kusů
10:23, 16.03.2022

Společnosti BANDAI NAMCO Entertainment Inc. a FromSoftware Inc. dnes oznámily, že jejich nová akční RPG hra ELDEN RING dosáhla celosvětově prodaných 12 milionů kusů, což potvrzuje fantastický začátek nové franšízy.

„Je úžasné vidět, kolik lidí hraje ELDEN RING. Rád bych jménem celého vývojového týmu srdečně poděkoval,“ řekl Hidetaka Miyazaki, prezident a CEO/ředitel FromSoftware. „ELDEN RING je založen na mytologickém příběhu, který napsal George R. R. Martin. Doufáme, že hráči si užijí vysokou úroveň svobody při dobrodružstvích v jeho rozlehlém světě, prozkoumávání jeho mnoha tajemství a čelení mnoha hrozbám. Děkujeme za vaši pokračující podporu.“

„Společný vývoj mezi FromSoftware a BANDAI NAMCO Entertainment přivedl k životu toto nové akční RPG, Elden Ring, které překonalo 12 milionů kusů v prodeji po celém světě,“ dodal Yasuo Miyakawa, prezident a generální ředitel BANDAI NAMCO Entertainment Inc. „Rád bych využil této příležitosti a poděkoval všem našim fanouškům, kteří přivedli ELDEN RING do jejich herního života. Jsem velmi hrdý na to, že jsem se mohl podílet na uvedení tak úžasné a fantastické hry k životu s FromSoftware, pod vedením ředitele Miyazakiho a s Georgem R. R. Martinem.

Do vytvoření ELDEN RING bylo vynaloženo velké úsilí, abychom překonali očekávání našich fanoušků po celém světě. S podobným cílem budeme pokračovat v našem úsilí rozšířit značku mimo hru samotnou i do každodenního života každého hráče."

S ELDEN RING, FromSoftware oživuje svůj charakteristický pečlivě vytvořený vesmír a příběhy, jak si je představoval Hidetaka Miyazaki, tvůrce vlivné série videoher DARK SOULS®, a George R.R. Martin, autor nejprodávanější fantasy série The New York Times, "Píseň ledu a ohně."


DALŠÍ

CGwillWin