THQ oznamuje prípravu loveckej simulácie zo Slovenska

THQ oznamuje prípravu loveckej simulácie zo Slovenska
19:09, 21.04.2022

Projekt Way of the Hunter vzniká v štúdiu Nine Rocks Games sídliacom v Bratislave, ktoré spadá pod THQ Nordic a jeho koncepčné zameranie má pojednávať o loveckej simulácii so všetkým čo k tomu patrí. Vydanie pojme platformy PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. Nižšie si môžete prečítať presné detaily prostredníctvom tlačovej správy.

Hráči sa ujmú úlohy skúseného poľovníka, ktorý práve prevzal poľovnícku chatu svojho starého otca a možnosť pokračovať v rodinnej tradícii predaja vysokokvalitného mäsa z diviny. Rôzne biómy poskytujú hráčovi rozsiahlu oblasť krásnej prírody, ktorú môže preskúmať. Lovec má za úlohu pozorovať stopy zvierat a zároveň starostlivo ich prenasledovať a vyhýbať sa odhaleniu korisťou pomocou zmyslov.

"S hrou Way of the Hunter začíname novú franšízu," povedal David Durčák, generálny riaditeľ spoločnosti Nine Rocks Games. "Franšíza Way of the Hunter konečne poskytuje tomuto širokému publiku hráčov lovecký zážitok rovnako bohatý na príbeh, ako aj realistickú balistickú simuláciu. Aby sme vytvorili čo najlepšiu hru, zostavili sme skúsený tím kvalifikovaných odborníkov, ktorí predtým pracovali na hrách ako DayZ alebo loveckých hrách Cabela's."

Veľký výber autentického loveckého vybavenia a zbraní v hre Way of the Hunter, vrátane licencovaných zbraní a ďalekohľadov, umocňuje realistické ovládanie strelných zbraní a fyzika guliek. Hra obsahuje dve rozsiahle lovecké územia s otvoreným svetom - jedno v USA a druhé v Európe - každé s rozlohou 55 štvorcových míľ (144 km²), ktoré sa môžu pochváliť vlastným simulovaným ekosystémom divokej prírody. Kooperatívny režim pre viacerých hráčov umožňuje hráčom vyraziť do obdivuhodnej prírody a zdieľať vzrušenie z naháňačky počas najväčších loveckých dobrodružstiev.


DALŠÍ

CGwillWin