Electronic Arts chystají novou hru ze světa Pána prstenů

Electronic Arts chystají novou hru ze světa Pána prstenů
00:30, 10.05.2022

Hned na úvod vás nicméně postavím zpět nohama na zem, pokud jste už začali snít o nové The Battle for Middle-earth. Ta se totiž nekoná nebo alespoň zatím ne. Usušte tedy slzy nostalgie a pojďme se podívat co si na nás EA chystá tentokrát. Podle tiskové zprávy, kterou studio včera vydalo, se totiž chystá nová mobilní hra s názvem The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth.

Vnímavější z vás asi už cítí, že podobný název už někde slyšeli. Nebudu vás dlouho napínat Star Wars: Galaxy of Heroes je oním spojením, které vám hlodalo v mysli a zároveň předlohou pro novou hru z univerza nejen Jednoho prstenu. Podle vývojářů se však máme dočkat i vyprávěného příběhu, což se v rámci SW moc říci nedá kromě pár monologů postav v rámci speciálních eventů. Pokud bychom se však rámci LotRa mohli dočkat něčeho většího jako třeba cutscén, určitě by to hře získalo plusové body. Samozřejmostí bude propracovaný sběratelský systém, který bude obsahovat postavy z Pána Prstenů i Hobbita, alespoň pro začátek.

Ačkoliv o hře se zatím v rámci oznámení více nepsalo, je jisté, že testování v rámci regionální limitované bety proběhne již toto léto. S jistotou je také možné říci, že EA tentokrát nemá licenci na filmová zpracování příběhů, ale pouze knižní na rozdíl od Star Wars, které z herních podob vychází. Zapomeňte tak na Iana "Gandalfa" McKellena nebo ďábelského Christophera "Sarumana" Lee, neboť jejich tváře se s jistotu ve hře neobjeví.

Na druhou stranu, pokud EA znovu začne špásovat se značkou Lord of the Rings, není vyloučeno, že bychom se časem mohli dočkat remaku nebo nového dílo všemi fanoušky toužené The Battle for Middle-earth.

A co vy? Dáte mobilní hře šanci nebo si raději zahrajete na svém stroji např. Shadow of War?


DALŠÍ

CGwillWin